Aroma Touch massage (45 min) of Aroma Touch Plus (90 min)
Wachtlijst
Zaterdag, 27 april • 12:15 - 13:45
Christina Spijkerman
Beschrijving
De aromatouch massage is een manier om op een heerlijke en ontspannen manier de kracht van essentiële oliën te ervaren. De techniek is ontwikkelt door Dr. David Hill, oprichter van doTERRA en een vooraanstaand expert in integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van etherische oliën.
De AromaTouch™ massage werkt met essentiële oliën en een vriendelijke aanraking langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot de voeten.
Het doel is het lichaam te helpen zowel het sympathische als parasympatische zenuwstelsel in evenwicht te brengen.
AromaTouch™ is een zachte, ritmische aanraking die, door middel van essentiële oliën die diep het weefsel binnen dringen, ondersteuning geeft daar waar nodig is.
Ervaar pure verwennerij met onze AromaTouch™-techniek behandelingen. Kies voor de ontspannende AromaTouch-sessie van 45-60 minuten voor slechts 48 euro. Voor een uitgebreide verwennerij, ga voor de AromaTouch PLUS (Relaxation Treatment) van 90 minuten voor slechts 60 euro. Laat je compleet verzorgen met een AromaTouch-behandeling, voetbad, nek, gezicht en hoofdmassage. Geniet van heerlijke hand- en voetmassages, Hot Stones en essentiële oliën voor ultieme ontspanning. Sluit de behandeling af met een rustgevend kopje thee.
Maak je keuze bij het boeken: AromaTouch voor 48 euro of AromaTouch PLUS voor 60 euro.

Gun jezelf een kostbaar moment van zelfverwennerij. 💚