dynamic yoga flow
Woensdag, 19 januari • 19:30 - 20:30
Leiepoort campus Sint-Hendrik, Windows 10
Veerle Ost
Beschrijving
~ ENERGY FLOWS WHERE INTENTION GOES ~

Ben je toe aan wat beweging waarbij je je hele lijf kunt rekken en verruimen?
Wil je je hoofd even kunnen leegmaken, op adem komen en jezelf eens wat aandacht geven?
Ben je wel te vinden voor een dynamische vorm van ontspanning en meditatie, genietend van de weldaden van de natuur?

Dan is deze dynamic yoga flow iets voor jou!

Je mag je verwachten aan een dynamische aaneenschakeling van yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie waarbij aandacht gaat naar je ademhaling en je persoonlijke aanpassingen krijgt zodat je je comfortabel voelt in elke houding.

Deze yogastijl is geschikt voor iedereen, beginner en gevorderde.

En zoals altijd sluiten we de les af met een heerlijk ontspannende savasana ... met natuurgeluiden als achtergrondmuziek!

BEURTENKAART
Voor deze lessen kun je een losse beurt, 5-beurtenkaart, 10-beurtenkaart of 20-beurtenkaart boeken.
Graag eerst eens proeven? Ook dat kan met het bundeltje 'proeven van yoga'.

--------------------------------------------
BELANGRIJK -- COVID-19 --
Deze les is een STUDIOles. Het aantal deelnemers in de yogaruimte is beperkt. Boek dus tijdig je les en vergeet ook niet om tijdig af te melden als het toch niet lukt zodat een ander eventueel jouw plek kan innemen. Niet tijdig afmelden = beurt kwijt.

PRAKTISCH -- COVID-19 --
- Je komt enkel naar een groepsles als je je helemaal fit voelt. Eén regel: blijf gezellig thuis, drink een heerlijke gemberthee en kruip onder je lakens als je je niet lekker voelt. En ook als je in contact kwam met iemand die mogelijks een virusje te pakken heeft.
- Je wast thuis grondig je handen en ontsmet je handen met de (verzorgende!!) alcoholgel die ter plaatse aanwezig is.
- Inschrijven is verplicht. Vergeet ook zeker niet je telefoonnummer in je account toe te voegen! Is de les volzet, meld je dan aan voor de wachtlijst en boek je plekje ook meteen voor een volgende les.
- Inschrijven kan tot vier uur voor de aanvang van de les, niet later. Kun je er uiteindelijk toch niet bij zijn, meld je dan tijdig af. Ben je niet tijdig afgemeld, dan ben je je beurt kwijt.
- De les gaat door bij voldoende aantal deelnemers. Indien de les dient te worden geannuleerd, word je daarvan per mail op de hoogte gebracht en gaat je beurt terug naar je tegoed.
- Breng je eigen yogamatje en eventueel extra handdoek mee. Heb je geen yogamatje thuis, dan kun je een milieuvriendelijke TPE-yogamat aankopen (op bestelling) bij YogaVé. Neem zeker eens een kijkje op de website onder ‘Yogashop’ waar je vindt wat je allemaal kunt bestellen.
- Er zal permanent ventilatie zijn in de ruimte door een open raam of open deur. Kleed je dus in laagjes zodat je opnieuw iets warmers kunt aantrekken voor de eindontspanning. Je kunt ook een dekentje meebrengen.
- Voorzie een hervulbare drinkfles met water om na de les voldoende te hydrateren.
- Er is geen mogelijkheid om het toilet te gebruiken. Ook omkleden kan niet.