prenatale yoga
Dinsdag, 18 januari • 14:00 - 15:00
YogaVé, Tolpoortstraat 22
Veerle Ost
Beschrijving
~ 9 MONTHS PREPARING TO FALL IN LOVE FOR A LIFETIME ~

Tijdens een zwangerschap ondergaat het lichaam van een vrouw tal van veranderingen. Daarnaast heeft een zwangerschap ook een invloed op je geestelijke en emotionele welbevinden.

Zwangerschapsyoga kan je helpen om opnieuw die broodnodige balans te vinden: fysiek, mentaal en emotioneel. Het bereidt je voor op de komst van waarschijnlijk wel de grootste liefde van je leven: je kindje! Op een zachte manier en aan de hand van aangepaste yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en massagetechnieken leer je jezelf voor te bereiden op de bevalling. Gedurende een uur leer je om je in alle rust voor te bereiden op dat mooie, nieuwe avontuur.

Ervaring met yoga is geen vereiste.
Zwangerschapsyoga gaat dieper in op bepaalde oefeningen die prenataal en postnataal heilzaam zijn voor het lichaam.

Je mag zwangerschapsyoga volgen vanaf 14 weken.

BEURTENKAART
Voor deze lessen koop je een losse beurt, 5-beurtenkaart of 10-beurtenkaart 'Zwangerschapsyoga' aan.

Dezelfde kaart kun je na je bevalling ook gebruiken voor de lessen postnatale yoga, samen met je baby'tje!
--------------------------------------------
BELANGRIJK -- COVID-19 --
Deze les is een STUDIOles. Het aantal deelnemers in de yogaruimte is beperkt.

OPGELET WEL: de voorkeur gaat zo veel mogelijk naar buitenlessen. Bij mooi weer gaat dus ook een in het lesrooster aangegeven studioles BUITEN door. Voorzie je daar dus op!

Voel je je nog niet helemaal comfortabel met een les in de yogaruimte, overweeg dan zeker een onlineles! De lessen verlopen via Zoom zodat ik jou indien nodig dezelfde bijsturingen kan geven alsof je in de yogaruimte zou zitten.

Een studioles kan op elk moment worden omgezet in een onlineles (bv. als er voor het specifieke lesmoment meer vraag is). In dat geval word je daarvan tijdig en zowel per mail als per sms verwittigd.