prenatale yoga
geannuleerd
Woensdag, 19 januari • 18:00 - 19:00
YogaVé, Tolpoortstraat 22
Veerle Ost
Beschrijving
~ 9 MONTHS PREPARING TO FALL IN LOVE FOR A LIFETIME ~

Tijdens een zwangerschap ondergaat het lichaam van een vrouw tal van veranderingen. Daarnaast heeft een zwangerschap ook een invloed op je geestelijke en emotionele welbevinden.

Zwangerschapsyoga kan je helpen om opnieuw die broodnodige balans te vinden: fysiek, mentaal en emotioneel. Het bereidt je voor op de komst van waarschijnlijk wel de grootste liefde van je leven: je kindje! Op een zachte manier en aan de hand van aangepaste yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en massagetechnieken leer je jezelf voor te bereiden op de bevalling. Gedurende een uur leer je om je in alle rust voor te bereiden op dat mooie, nieuwe avontuur.

Ervaring met yoga is geen vereiste.
Zwangerschapsyoga gaat dieper in op bepaalde oefeningen die prenataal en postnataal heilzaam zijn voor het lichaam.

Je mag zwangerschapsyoga volgen vanaf 14 weken.

BEURTENKAART
Voor deze lessen koop je een losse beurt, 5-beurtenkaart of 10-beurtenkaart 'Zwangerschapsyoga' aan.

Dezelfde kaart kun je na je bevalling ook gebruiken voor de lessen postnatale yoga, samen met je baby'tje!
---------------------------------------------------------------------
BELANGRIJK -- COVID-19 --
Deze les is een STUDIOles. Het aantal deelnemers in de yogaruimte is beperkt. Boek dus tijdig je les en vergeet ook niet om tijdig af te melden als het toch niet lukt zodat een ander eventueel jouw plek kan innemen. Niet tijdig afmelden = beurt kwijt.

PRAKTISCH -- COVID-19 --
- Je komt enkel naar een groepsles als je je helemaal fit voelt. Eén regel: blijf gezellig thuis, drink een heerlijke gemberthee en kruip onder je lakens als je je niet lekker voelt. En ook als je in contact kwam met iemand die mogelijks een virusje te pakken heeft.
- Je wast thuis grondig je handen en ontsmet je handen met de (verzorgende!!) alcoholgel die ter plaatse aanwezig is.
- Inschrijven is verplicht. Vergeet ook zeker niet je telefoonnummer in je account toe te voegen! Is de les volzet, meld je dan aan voor de wachtlijst en boek je plekje ook meteen voor een volgende les.
- Inschrijven kan tot vier uur voor de aanvang van de les, niet later. Kun je er uiteindelijk toch niet bij zijn, meld je dan tijdig af. Ben je niet tijdig afgemeld, dan ben je je beurt kwijt.
- De les gaat door bij voldoende aantal deelnemers. Indien de les dient te worden geannuleerd, word je daarvan per mail op de hoogte gebracht en gaat je beurt terug naar je tegoed.
- Breng je eigen yogamatje en eventueel extra handdoek mee. Heb je geen yogamatje thuis, dan kun je een milieuvriendelijke TPE-yogamat aankopen (op bestelling) bij YogaVé. Neem zeker eens een kijkje op de website onder ‘Yogashop’ waar je vindt wat je allemaal kunt bestellen.
- Er zal permanent ventilatie zijn in de ruimte door een open raam of open deur. Kleed je dus in laagjes zodat je opnieuw iets warmers kunt aantrekken voor de eindontspanning. Je kunt ook een dekentje meebrengen.
- Voorzie een hervulbare drinkfles met water om na de les voldoende te hydrateren.
- Er is geen mogelijkheid om het toilet te gebruiken. Ook omkleden kan niet.