Over ZeeLove

Judith van ZeeLove geeft rustige yogalessen bij Jachthaven Bruinisse. De lessen zijn een combinatie van hatha en yin yoga en bewegingen uit de qigong. De lessen zijn rustig, ontspannen en laagdrempelig.

De les vindt plaats op een fijne, verwarmde locatie met geweldig uitzicht over het Grevelingenmeer en Jachthaven Bruinisse.

Tijdens de les doen we bewegingen, houdingen en (adem)oefeningen die je lichaam ontspannen en flexibeler maken. Je lichaam wordt sterker en de energie zal beter stromen. Na afloop zal je ontspannen zijn én meer energie hebben.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom het dan gewoon eens zelf ervaren.
De wekelijkse lessen zijn op zondag van 9.30 tot 10.45 uur. Daarnaast kan je ook een privéles voor één of twee personen boeken, waarbij we gezamenlijk een moment kiezen op een doordeweekse ochtend.

Zodra je een les of leskaart gekocht hebt, kan je jouw les boeken via het lesrooster. Bij de lessen die binnen gegeven worden zijn alle benodigdheden aanwezig voor een fijne yogales.

Zie je in het lesrooster dat er een wachtlijst is voor de les die je wilt volgen? Schrijf je dan in voor de wachtlijst. Misschien annuleert iemand de les waarvoor hij of zij ingeschreven was. Als je een plekje op de wachtlijst kiest en er komt een plekje vrij, dan word je automatisch ingeschreven voor de les. Daar krijg je dan ook een bericht van. Degene die als eerste op de wachtlijst staat, is dan ook als eerste aan de beurt zodra er een plek vrijkomt.

Bij vragen kan je altijd even een mailtje sturen.
Hopelijk tot snel!