Over Zijn.

Van yoga wordt vaak gedacht dat het zweverig is en dat je er lenig voor moet zijn. En ja, er zijn een aantal yogastijlen waarbij dit handig is. Bij ons is dit zeker geen voorwaarde. Onze yogalessen zijn toegankelijk, nuchter en praktisch. De aandacht ligt vooral op het soepeler en sterker maken van het lichaam, verbeteren van je algehele conditie. De rust in je hoofd te brengen door je ademhaling wat bewuster te volgen en te gebruiken en door te ontspannen. Deze drie onderdelen komen elke les aan de orde. De lessen bestaan afwisselend uit wat intensievere gedeelte om de grenzen op te zoeken, om vanuit dit punt ook weer wat meer de rust en ontspanning voor jezelf te vinden. Al onze lessen zijn anders. De ene les wordt de aandacht gebracht naar bijvoorbeeld een lichaamsgedeelte en de andere les weer op een bepaald thema. De basisopbouw van de lessen zijn wel altijd hetzelfde.

Onze studio is gevestigd in de kelder van Perron 84 in Enter. Daar liggen alle materialen die nodig zijn tijdens de les.
Het is fijn om gemakkelijke kleding te dragen en warme sokken en een vest mee te nemen om tijdens de eindontspanning je lichaamswarmte niet te verliezen.