Om Zoloz Yoga

ZOLOZ YOGA
Hos oss möter du Ann Degerman och Pia Burman. Pia driver Zoloz yoga på heltid och Ann har sitt eget företag yog.an.de. Vi arbetar tätt tillsammans när det gäller att planera och undervisa yogakurser med hög kvalitet.

För oss är det viktigt att yogan utförs på ett hållbart vis, att alla känner sig välkomna och att du känner dig trygg när du stiger in i studion.

Vi vet att du får bäst effekt med yogaträningen om du yogar regelbundet och för att stötta dig i det lägger vi upp kurser i stället för att erbjuda drop in. Då blir yogan av helt enkelt!

Lite mer om Pia, grundaren till Zoloz:

Jag bor utanför Skellefteå, i "Lilla Huset", tillsammans med min sambo Mattias och katten Inez. På fritiden gillar jag att vara ute i naturen, odla, resa och umgås med familj. Jag älskar att lära mig mer, utvecklas och att stötta andra.

Som yogalärare vill jag att du känner dig välkommen, precis som du är. Jag vill stötta dig i att lyssna på din egen kropp, så du vet när du behöver backa och när du kan utmana dig själv mer. Jag väver in self compassion, närvaro och anatomi i mina klasser.

Numera är de oftast något lugnare, så du hinner känna in hur rörelserna landar i din kropp, men ibland får jag upp ångan och utmanar dig lite mer. Jag tycker om att välja ut övningar för specifika muskler, leder eller problemområden, att leka med balanser och att ha kul på yogamattan.

Jag är utbildad hälsovägledare vid Luleå Tekniska Universitet, viryayogalärare rehab 500 h hos Nordiska Yogainstitutet, utbildad inom restorative yoga för Judith Hanson Laster och simonsonlärare (modern jazz) för Lynn Simonson på Dance New Amsterdam, New York.

Längs vägen har jag samlat på mig olika övningar och mindset som hjälper när värk, stress eller sjukdom slår till och det vill jag dela med mig av till dig!

Du kan boka in privatlektioner 1:1 med mig, yoga för liten grupp eller komma på någon av våra kurser i studion (eller online). Jag har också en medlemssida som heter Balans där du kan prenumerera på yogapass.

Hoppas vi ses! Sköt om dig! /Pia