Kundalini Yoga
Woensdag, 22 maart • 09:00 - 10:15
Dianne Leussink
Beschrijving
Vandaag staat de les wederom in het teken van het hartchakra, ons hartcentrum, het brengt je in harmonie met je ziel; je voelt je puurheid, liefde en goedheid.
Vanuit de Kundalini Yoga filosofie is het hartchakra verbonden met de Neutral Mind, het vierde lichaam. Deze gedachten gang gebruikt de informatie van de Negative en Positive Mind om vanuit een neutraal en compassievol gezichtspunt een beslissing te nemen. Je ziet het grotere plaatje en de lange termijn impact van een beslissing.
Kundalini Yoga is een actieve, dynamische en effectieve yogastijl die je springlevend maakt, je hart opent en je geest tot rust brengt. Kundalini Yoga lessen zijn afwisselend en uitdagend. Door aandacht voor de adem maak je gemakkelijk contact met je levenskracht. Je lijf wordt soepeler, je voelt je energiek en de drukte in je hoofd verdwijnt. Je voelt je meer verbonden met jezelf en de wereld om je heen. De oefeningen worden met aandacht uitgevoerd op je eigen niveau, prestatie speelt geen enkele rol. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.