yoga nidra met Isabel
Donderdag, 25 april • 19:30 - 20:30
Plankenbrug 1, Begijnendijk
gastdocente .
Beschrijving
Yoga nidra, ook wel bekend als "yogaslaap", is een diepe ontspanningstechniek die door middel van geleide meditatie en ademhalingsoefeningen wordt beoefend. Tijdens een yoga nidra-sessie word je begeleid om je lichaam en geest te ontspannen, terwijl je toch volledig bewust blijft.

Deze techniek helpt niet alleen bij het verminderen van stress, maar ook bij het bevorderen van een diepe innerlijke rust en het herstellen van het evenwicht tussen lichaam en geest. Yoga nidra kan je helpen om beter te slapen, te herstellen van fysieke en mentale vermoeidheid, en het algehele gevoel van welzijn te vergroten.

Tijdens een typische yoga nidra-sessie lig je comfortabel op een yogamat, terwijl de teacher je begeleidt om je aandacht naar verschillende delen van je lichaam te brengen en je bewustzijn te vergroten. Je wordt aangemoedigd om je gedachten los te laten en je volledig over te geven aan het moment.

Yoga nidra is geen fysieke beoefening, maar eerder een meditatieve praktijk. Het kan door iedereen worden beoefend, ongeacht leeftijd of fysieke conditie. Als je op zoek bent naar een manier om diepe ontspanning en innerlijke rust te ervaren, dan is yoga nidra een geweldige keuze.

De les gaat door vanaf min 5 deelnemers.
Annuleren kan tot max 4u voor de les.