Kinderyoga 123 [Vanessa]
Maandag, 25 maart • 18:00 - 19:00
Twien Van oes Tiem
Twien van oes tiem dat is een bende enthousiaste ambassadeurs die via wekelijkse lessen of via ontmoetingen de energie bij amba-amba laten stromen. Dit jaar zijn dit Yamina, Liesbet, Bart, Filip, Mo en Vanessa
Beschrijving
In de hedendaagse wereld worden kinderen constant blootgesteld aan overvolle gedachten en de druk van allerlei verplichtingen. Yoga vormt een tegenwicht en helpt kinderen om deze overweldigende indrukken te verwerken.

Het is een prachtige manier om harmonie, inzicht en balans te bereiken, en om indrukken te verwerken en onnodige spanningen in het lichaam los te laten. Hoofd leegmaken, hart opladen

Ons programma is speciaal ontworpen voor kinderen van het eerste, tweede en derde leerjaar, waarbij we rekening houden met hun unieke behoeften en ontwikkelingsfase. Vanessa zorgt voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen zichzelf kunnen zijn en kunnen groeien.

Dus, als je op zoek bent naar een activiteit die niet alleen fysieke flexibiliteit en kracht bevordert, maar ook de emotionele en mentale welzijn van je kind stimuleert, dan is ons kinderyoga-programma de perfecte keuze.

Schrijf hier in en laat je kind spelenderwijs ontdekken hoe het kan groeien, ontspannen en plezier hebben met yoga.
Samen creëren we een betoverende reis vol avontuur, innerlijke rust en zelfontdekking!

Bij ons bieden we flexibele betaalmogelijkheden voor onze kinderyogasessies. Je kunt kiezen tussen een 5-beurtenkaart of een 12-beurtenkaart of het gezinsabonnement Met deze kaarten heb je de vrijheid om op elk gewenst moment te starten met de sessies.

Het is belangrijk om te benadrukken dat consistentie essentieel is om de volledige voordelen van yoga te ervaren. Daarom verwachten we dat kinderen elke week aanwezig zijn op de mat, tenzij er een vast patroon is zoals bij co-ouderschap.

Yoga heeft geen optimaal effect bij sporadisch wel en niet komen. We willen ervoor zorgen dat kinderen de meest waardevolle ervaring krijgen, waarbij ze kunnen groeien en de vruchten kunnen plukken van regelmatige beoefening