Įgalinantis Vakaras (Power Flow Yoga)
Giovedì, aprile 25 • 5:45 PM - 7:00 PM
Liepyno g. 2, Vilnius
Marija Stonytė-Idzelė
Jogos praktika mano gyvenime įsiliejo prieš 6 metus. Joje galėjau atrasti ramybę ir atgaivą intensyviame gyvenimo tarpsnyje, kuomet gyvenau tik “galvoje” ir “akyse” - interjero architektūros projektuose. Žvilgsnis nuo apčiuopiamų erdvių pakrypo link vidinių. Praėjusiais metais įsiklausiau į kūną ir širdį - drąsiai nėriau į gilesnius jogos vandenis ir tapau jogos mokytoja. Joga man yra sąmoninga dabarties būsena: kūno ir minties balansas. Panašiai kaip ir mene, gamtoje, ar bet kurioje srityje - proporcingos kompozicijos kuria skambesį ir pakilumo būsenas. Kūne ieškau sveiko ir tvaraus judesio ilgalaikėje perspektyvoje. Mintyje - grynumo ir atviro žvilgsnio, kuriančio vidinę erdvę gerumui. Joga man yra nenutrūkstamas nuotykis kurti šviesą savyje ir tuo dalintis su visais! Sertifikuota Yoga Alliance mokytoja: RYT 200, Vinyasa Flow (Vilnius) RYT 300, Iyengar and Vinyasa Flow (India, Goa)
Descrizione
Lygis:
Fizinis *****
Emocinis **
Didesnio intensyvumo jogos praktika, skirta ne tik greitinti medžiagų apykaitą, stiprinti giliuosius ir paviršinius raumenis, padidinti ištvermę, gerinti pusiausvyrą ir koordinaciją, bet ir treniruoti dėmesį ir valią.
Kryptingai ir saikingai naudojant savo turimą energiją, kartu bus stiprinamas gebėjimas įsivertinti ir priimti save pilnai: su visomis savo silpnybėmis ir galiomis, emocinėmis būsenomis, fiziniais pojūčiais ir jausmais. *Rekomenduojama 1,5 - 2 val. iki trenoruotės pradžios nevalgyti.