Enrika Norkutė

Yoga, tai kelionė savęs pažinimo bei ugdymo link.
Praktikuoti fizines yogos asanas (pozicijas) pradėjau prieš 6 metus. Nieko nesitikėdama ieškojau mano kūnui ir protui tinkančio užsiėmimo.
Turėjau išsikėlusi sau tikslą - atrasti tą sritį, kurioje judėti būtų įdomu, ir jau buvau bepradedanti nusivilti... Iki kol apsilankiau pirmoje yogos praktikoje.
Tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Gal labiau „šaltas dušas“ bei suvokimas „nejaugi aš negaliu įgalinti savo kūno judėti?“...
Dauguma asanų nei lengvos nei patogios, o toks suvokimas vertė užsispirti - praktikuoti kol nesijaus diskomforto judėti.
Ir taip judėjimas tęsiasi iki dabar, tik su visai kitu požiūriu ir nusiteikimu. Per fizinius motyvus nusikėliau prie mentalinių – holistinio suvokimo link.🌿

2021 m. pasibaigusi Yogos instruktorių mokymus (RYT200) pradėjau vesti gyvas klases, 2023 m. pradėta praktikuoti kūno terapija masažo lygmenyje, tad ir toliau mokausi suprasti žmogaus mechanizmą, kūno santykį su psichine savijauta. Mintis, kad gyventi kūne būtų malonu ir gera, man yra Nr. 1!

Į savitą, autentišką draugystę su fiziniu judėjimu kviečiu ir Jus. Nebūtinai per Yogą, tiesiog būkite atviri ir tyrinėkite viską, iki kol suprasite, kad kitaip gyventi neapsimoka:)
 

Upcoming classes

Wednesday, July 31 7:00 AM
Žvalus Rytas (Vinyasa Flow Yoga)

Liepyno g. 2, Vilnius

Wednesday, July 31 5:45 PM
Pulsuojanti Vakaro Joga (Vinyasa Flow Yoga)

Liepyno g. 2, Vilnius

Recent videos

This teacher has no videos uploaded yet.

Other teachers at Balance Yoga & Wellness Studio