Basis Yoga
Giovedì, 8 dicembre • 09:00 - 10:30
Evelien Eefting
Descrizione
Dit is een basis yogales

Met de basis yogales zet je je 1e stappen op het Raja Yogapad, een 8 voudig pad die je uiteindelijk weer in contact brengt met jezelf, de ziel. Je beoefent yogahoudingen, meditatie en yogafilosofie. Je begint aan de basis en ervaring is niet nodig. Er zijn in een jaar 36 unieke basis yogalessen. Je werkt aan je gezondheid, je energiebalans, het vergroot je bewustzijn en de lessen geven je inzicht in het yogapad.

Elke week wordt de les opgebouwd rond een nieuw thema, gericht op het in balans brengen van je lichaam, je energie en je mind. In de les leer je yogahoudingen, volgens de Iyengar principe, met aandacht uit te voeren en leer je hoe je jouw energiebanen kunt reinigen. Daarnaast helpt Anapana, een concentratiemethode gericht op het observeren van je adem, je om meer stilte te vinden in jezelf. Aan het eind van de les is er tijd voor thee en vragen

Je kunt elke gewenst moment in het jaar instromen in de les. Een les duurt anderhalf uur en kost 15 euro. Aan het eind van de maand ontvang je een factuur voor de lessen die je hebt gevolgd.

Heb je een jaar regelmatig de basis lessen gevolgd, dan kun je doorstromen naar de gevorderde lessen of naar de cursus zelfrealisatie 4.