Over Bloomyoga.nl

Bloom yoga is dé plek voor yoga en persoonlijke ontwikkeling in Heerde. Met dagelijkse (online) yogalessen, workshops, massages, coaching en een kleine winkel is Bloomyoga ‘a way of life’ voor iedereen die bewuster wil leven. Bij Bloom yoga studio in Heerde zit je helemaal goed, ongeacht je ervaringsniveau of achtergrond. De yogastudio bevindt zich in het historische voormalige schoolgebouw ’t Honk, centraal gelegen aan de Zwolseweg 29.

Kom jij ook ervaren hoe yoga je kan helpen ontspannen en meer in balans te komen?

Bij Bloom yoga staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en veiligheid voorop. Wij bieden themalessen in harmonie met de seizoenen, verdiepende lessen, workshops, en trainingen aan. In groepsverband of 1 op 1.

Bovendien maak je gratis gebruik van professioneel yogamateriaal en verwelkomen wij je met een kopje heerlijke Yogi Tea. Onze ruime en lichte yogastudio is gevestigd in het voormalig schoolgebouw van de Nijverheidsschool (’t Honk) in het hart van Heerde, waar je gratis voor de deur kunt parkeren. Eigenaresse Sandra heet je van harte welkom.

De missie van Bloom yoga is om jou te begeleiden op jouw pad naar een optimale fysieke, mentale en emotionele gezondheid, zodat jij kan bloeien. Kom het zelf ervaren en schrijf je vrijblijvend in voor een proefles. Neem jij de eerste stap?