One Day Retreat #natuur & yoga#
Sábado, 14 maio • 10:00 - 16:15
Yogazaal
Bianca Klijnsma
Descrição
One day Retreat natuur & yoga

Meedoen met een Yoga dagretreat is een cadeautje voor jezelf. Even op adem komen, de hectiek van alle dag ontvluchten, ontspannen. Voelen hoe het nu eigenlijk met je is. Tijd en aandacht voor jezelf. Even niks moeten, alles mag, gewoon Zijn. Thuiskomen bij jezelf.

Een heerlijke ontspannen dag voor jou!

Samen met Marieke Veldhuizen en Renate Boschker organiseer ik deze ontspannende en inspirerende dag. Wij ontvangen je graag op Yoga Boerderij Bullens. De boerderij is gelegen in het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap.

Wat gaan we doen?
Mindfulwalk

Marieke neemt je mee naar buiten, de natuur in.  De omgeving van Boerderij Bullens voedt al je zintuigen. Luister maar eens....Ruik de frisse lentegeur...Voel de zon op je gezicht....Adem de frisse lucht in en kijk eens om je heen. Wat zie je nou eigenlijk...? . Je komt heel bewust in contact met de natuur en dat helpt je om uit je hoofd te komen en in je lijf te landen en een diepe ontspanning te voelen. In deze ontdekkingstocht in de natuur is het thema Lente verwerkt. De krachtige lente energie is overal voelbaar buiten in de natuur.  Marieke begeleidt je d.m.v. oefeningen, mindfulness en het open zetten van al je zintuigen om de krachtige energie van de lente te voelen en te laten stromen.

Heerlijke vegetarische lunch

Na dit bosbad is er een uitgebreide vegetarische lunch op Yoga Boerderij Bullens. Op de deel van de prachtige boerderij of bij mooi weer in de tuin.
De lunch bestaat uit zelfgemaakte soep, salade, vers fruit,  thee, water en heerlijk belegd brood.

Yin Yoga

Na deze lunch is het tijd voor yoga. Een lange yinyoga sessie van 1,5 uur.
Yin yoga is een heel rustige en ontspannende vorm van yoga waarin je nauwelijks beweegt. De houdingen worden wat langer aangehouden waardoor je de diepere weefsels, als bindweefsel en gewrichten stimuleert en juist je spieren lekker ontspant.

Yin Yoga zorgt voor ruimte en flexibiliteit in zowel lichaam als geest.

Deze sessie is gericht op het voorjaar, de lente met het daarbij behorende Houtelement. De houdingen passen bij de energie van de Lente. De lente is het seizoen van groei en ontwikkeling. Een krachtige energie die overal in de natuur voelbaar is. Met houdingen gericht op Lever- en Galblaasmeridiaan laten we de energie in jou ook weer stromen. Dit helpt je om in je kracht te staan.

Klankschalenconcert

Na de yinsessie is je lijf en hoofd lekker ontspannen en mag je genieten van een klankschalenconcert. Renate maakt gebruik van vele unieke handgemaakte schalen. Ieder met hun eigen unieke trilling en geluid. Door de trillingen verschuift de energie en kunnen blokkades loskomen. De krachtige Lente- energie zal nog beter kunnen stromen. De schalen laten jou op een bijzondere manier ontspannen. Lichaam en geest komen in balans, de energie gaat stromen en je voelt je fit, ontspannen en opgeladen met nieuwe energie.

Thee met lekkers

Na deze lange yogasessie sluiten we de dag af met een kop thee en wat lekkers.

Locatie

Yoga Boerderij Bullens is misschien wel de mooiste yogastudio in de groene Achterhoek. Rust, ruimte en comfort vind je hier. De sfeervolle boerderij met ruime deel en de comfortabele yogazaal voelen als een warm bad.

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras.

Meedoen?

Wil je meedoen aan dit heerlijke retreat?
Dat kan! Er is slechts plek voor 12 personen dus vol = vol.

Wanneer: Zaterdag 14 mei 2022
Waar: Yoga Boerderij Bullens, Bullenssteeg 8, 7122 RE Aalten
Tijd: 10.00-16.15
Kosten: €89

Alle materialen zijn deze dag aanwezig. Ervaring met yoga is niet nodig. (lenig zijn ook niet ;-))

We zien je graag!

Hartelijke groet,

Marieke www.natuurlijkmarieke.com

Renate www.essentie-gevoel.nl

Bianca www.yogaboerderijbullens.nl