Sense-In ® Breath
Tisdag, 7 september • 19:00 - 20:15
Daniela Schutt
Varmt välkommen till mig på DinBalans. Jag jobbar med Yoga sedan 20 år och mitt mål är att sprida bättre mående både i kroppen och själen hos alla som kommer till mig.
Beskrivning
SENSE-IN ®
Sense-In ® är flera decenniers erfarenhet och utforskande av stress. Här gör vi inte bara övningar, utan vi lär ut hur kroppens stress-system fungerar och följer upp med övningar för att reglera. Du lär dig både teorin bakom och hur du kan träna din kropp både till återhämtning och till att bättre klara av och balansera vardagen. Klasserna undervisas i Eskilstuna på DinBalans. Även om vi har öppet för drop-in under terminen i mån av plats så rekommenderar vi att du går den som en kurs. Många elever följer den här kursen under flera år, då tid ger chans till att förstå djupare effekter.

Vi jobbar med kunskap om hur andningen, känslosinnen, meditation och rörelser påverkar vårt nervsystem. du kommer att ha en bättre kunskap om hur du och din kropp fungerar samtidigt som du får mängder med övningar för att kunna påverka ditt nervsystem.


12 veckor med 4 klasser i vardera tema
Sense-In ® breath
Sense-In ® body
Sense-In ® Mind