Bakåtböjar Weekend
Lördag, 22 april • 09:00 - 12:00
Daniela Schutt
Varmt välkommen till mig på DinBalans. Jag jobbar med Yoga sedan 20 år och mitt mål är att sprida bättre mående både i kroppen och själen hos alla som kommer till mig.
Beskrivning
Tycker du att bakåtböjare är utmanande? Du är inte ensam. När vi väl får igång våra bakåtböjare är det en fantastisk frigörande känsla både fysiskt och mentalt. Det här är en hel helg med tid till bakåtböjare, Både övningar för att ge kroppen den styrka och rörlighet som behövs, men även den teknik och de saker vi kanske inte inte riktigt hittar själva för att göra bakåtböjare till din roligaste del i din träning.
Vi gör aktiva bakåtböjare där vi får bygga upp styrkan i ryggen tillsammans med rörelse och varvar detta med passiva positioner där ryggen får öppna sig i långa avslappnade bakåtböjare. Här får du en hel helg för att öppna kroppen både i höfter, rygg och axlar för att kunna böja bakåt.

Lördag och Söndag 09.00-12.00

Avbokningsregler: Boka av senast 24 h före första klassen på veckan. Senare avbokning debiteras din plats även om du inte kan närvara