Proljetni Swap Shuffle and Share
Saturday, 23 March • 15:00 - 17:00
Elixir Vitae
Description
Proljetni Swap Shuffle & Share Boutique, besplatni kvartalni event u suradnji Elixira & Mikki's Croatian Kitchen.
SUBOTA 23.3. 15H-17H U ELIXIR VITAE STUDIJU
PARTICIPACIJA BESPLATNA
Proljetni Swap uključuje i sadnice tako da smo odabrali sredinu ožujka kad ćete već imati svoje sadnice ako ih radite, i kad se možda već može početi saditi. Ako uzgajate sadnice, posijte poneku ekstra, razmjenjujemo, dijelimo, širimo inspiraciju za povrtnjake i cvijetnjake.
Naravno, centralna pozornica je i dalje za odjeću, obuću i nakit. Prođite kroz svoj ormar i odaberite 5-10 stvari koje više ne nosite a koje bi nekome drugome donijele radost. To može biti odjeća, obuća, nakit ili torbe, a možda i neka lijepa dekorativna stvar za dom ili ured. Imate vikend za taj epski podvig... 🙂 Znamo da je teško donijeti tu odluku pa evo jedan clip od Marie Kondo za ohrabrenje i podršku... Think: "Does this bring me joy any longer..."
https://www.youtube.com/watch?v=w1-HMMX_NR8)
Ideja je da se družimo uz kolače i čaj, te umjesto shoppinga u Sub Centru za još "brze mode" koja nam brzinom pandemijskog virusa zatrpava planetu u otpad koji se nikad neće raspasti, zabavimo se fenomenalno razmjenom onoga što već imamo. Ime igre je: Kome bi ovo bolje stalo i donijelo veselje?!
Uzmite onoliko koliko ste donijeli, i izbjegli smo u par sati bar jednu omanju hrpu otpada, podružile se, upoznale nekoga novog i provele super popodne.
Veselimo vam se!
Butique setup počinje u 15h... Donesite robu na vješalicama ako može stati na vješalici, da bude lakše izložiti. Prvih pola sata postavljamo "showcase", a razmjena počine u 15h30... dođite malo ranije i sudjelujte u dizajnu butika! Lets make it nice...!