SPECIAL: XL RESTORATIVE SESSIE; REST & RESTORE, 1.5 UUR
Vrijdag, 12 augustus • 11:30 - 13:00
ILona Lucia Yoga & Reiki, KUURPARK
Ilona Wijnands
Welkom bij Ilona Lucia Yoga & Reiki. Een persoonlijk, warm en aandachtvol yogaconcept. Met zorg wordt yin yoga, ayur yoga en restorative yoga gegeven. In Valkenburg, Geistingen en Zoom.
Beschrijving
Een special!
80 minuten sessie Rest & Restore met Restorative Yoga:
vrijdag 12 augustus: 11.30-13.00 uur

Wat is Restorative yoga?

Dat is een yogavorm waarbij de nadruk ligt op ontspannen, ontprikkelen, opladen en verzachten. In deze yogavorm blijven we lang in de houdingen (van 10 tot 30 minuten),
werken we met extra veel props en ondersteuning met als doel om het zenuwstelsel te kalmeren, het zelfherstellende vermogen van
het lichaam te activeren en spierspanning los te laten.
intenties:

-Ontspannen + verzachten
-Ontprikkelen
-Opladen
-Parasympatisch zenuwstelsel activeren

de restorative sessie is met een touch van Ilona. ik breng je via mijn stemgebruik en stille energietransmissie, in een diepe staat van rust en relaxatie. alsof je in een hooiberg vol zacht, fluwelen kussens valt. met elke ademhaling daal je dieper en dieper af in jezelf. dat kan best spannend zijn, voor degenen die een haastig leven met veel caramba en aribaa henderé-henderé leven, zelfs een normaal leven kan momenteel aanvoelen als een waar avontuur. de tijd met onszelf, lijkt schaars. ‘je verdient er niks mee.,’ hoor ik mensen wel eens denken….dus? ja? maar wat als die rust juist nodig is, om tot nieuwe inspiratie, nieuwe creativiteit, meer kracht voor je gezondheid en diepe heling te komen? zodat je daarna juist met minder inspanning, meer uit de dag kunt halen? of dat nu op persoonlijk vlak is, of op werkgebied.

als queen van verzachting en rust, kan ik dit echt zeggen!bij restorative kan het spannend worden…juist omdat het zo stil en kalm gaat worden. je langer in houdingen blijft, zonder stretchgebied waarop je je focust (yin yoga), maar enkel gaat neerdalen in ZIJN.
je zult versteld staan, hoeveel goeds het al brengt naar een keer.

deze sessie is te boeken via een special ticket van € 17,50.