Enkel Styrke
Tirsdag, 25 januar • 19:00 - 19:45
Ann Karin Amdal
Beskrivelse
HVA KAN DU FORVENTE:
Dette er en kjempefin time for deg som har lyst til trene musklenes utholdenhet. Ei styrketime i den forstand at du blir råsterk er det ikke, ettersom dette er trening uten utstyr, men hvis du er nybegynner vil du kunne merke at du faktisk blir sterkere. Du som har trent litt fra før vil kunne kjenne at denne treninga gjør deg seigere, tøffere og mer utholdende i øvelsene.

Vi gjør kun kroppsvektsøvelser, og du vil merke at det brenner (på den gode måten) i både armer, bein, sete og kjernemuskler. Øvelsene går rolig og greit for deg, dette er ikke ei hopp og sprett-time med raske skifter - her får jobbet godt og fokusert med hver enkelt øvelse.

NIVÅ:
Nivået på denne timen er åpent for alle. Du kan gjerne være helt nybegynner, det går greit.

KLÆR/UTSTYR:
Du bestemmer selv om du vil bruke sko eller ikke på denne timen. Fordelen med å ha sko på føttene er at du kan få litt bedre grep i de stående øvelsene, men det går også veldig fint å trene med bare føtter.

Ta gjerne med egen matte om du har. Om du ikke har matte kan du låne ved Inspira, men merk at Inspira ikke kan garantere at mattene er duggfriske eller smittefrie.

AVBESTILLING:
Det er 2 timers avbestillingsfrist. Vi ønsker minst 2 påmeldte for at en time skal kjøres, dersom kun en person er påmeldt blir det gjort en vurdering på om timen skal gjennomføres eller ikke.