Styrke 50
Torsdag, 24 november • 19:00 - 19:50
Grete Lian
Beskrivelse
HVA KAN DU FORVENTE:
En klassisk oppbygget styrketreningstime der vi bruker kettlebells som vekter. Målet for denne timen er muskelvekst, delvis nærmer vi oss også trening for maksimal styrke. Dette er altså en tung og tøff time, treningen skal oppleves som relativt hard for den enkelte.

Vi har kettlebells og frivekter i mange vektklasser, så det går fint å tilpasse økta til den som føler seg litt svak og puslete styrkemessig. Er du relativt godt trent vil du likevel kunne få utfordret deg litt på disse timene. Er du viderekommen og ønsker å trene maksimal styrke anbefaler vi deg å ta turen til et klassisk treningssenter med fullt utstyrt styrkestudio.

NIVÅ:
Nivået er åpent, men vi anbefaler deg som melder deg på å være innstilt på å ta i. Dette skal være ei tung time, så hvis du foretrekker å trene kroppsvektsøvelser med mange repetisjoner anbefaler vi heller for eksempel Pilates eller Basisball.

Kom gjerne til timen med en mental innstilling om å være litt tøff, så vil du mest sannsynlig finne ut at du er sterkere enn du tror :-)

UTSTYR:
Myke joggesko med mye demping i sålen anbefales ikke, da er det bedre å trene uten sko.

Ta gjerne med egen matte, håndduk og vannflaske.

AVBESTILLING:
Det er 2 timers avbestillingsfrist på denne timen.