Dynamisk Styrke
Tirsdag, 24 januar • 17:05 - 17:50
Kirsten Roll Steen
Beskrivelse
HVA KAN DU FORVENTE:
Velkommen inn i dansernes treningsverden!

Kirsten inviterer til en dynamisk styrke og strekktime med masse flyt og bevegelse der vi i all hovedsak kommer til å jobbe med kroppsvektsøvelser på matta.

Treninga blir en miks av barre au sole (en teknikk innen danseopplæring der øvelsene utføres på gulvet), pilates og klassisk kroppsvektsstyrketrening og strekk.

Om barre au sole er et fremmedord for deg er det ingen grunn til å la seg skremme av det - dette fikser du! Du kommer med din kropp og dine forutsetninger, og jeg kan love at det verken stilles krav til å gå i spagat eller opp på tåspissene, tvert imot er dette en spennende måte å trene på.

Dynamisk Styrke og strekk trening styrker hele kroppen, strekker muskulaturen og forbedrer holdningen. Den vil gjøre deg svett og god i kroppen, og siden det meste foregår sittende og liggende på gulvet, vil du få jobba godt og kontrollert med pust, musklene i mage, rygg, sete, bein. Øvelsene gir deg bedre bevegelsesutslag og gir bedre styrke og balanse.

NIVÅ:
Noen av øvelsene kan være utfordrende hvis man ikke har trent før (for eksempel ulike plankevarianter/øvelser der armene er vektbærende), men ikke vær redd for å prøv Dynamisk Styrke. Hvis du er nybegynner, bare gi beskjed til instruktør på begynnelsen av timen :-)

KLÆR/UTSTYR:
Kle deg i treningstøy du trives i. Ikke sko på denne timen, vi trener enten med bare føtter eller i sokker.

Ta gjerne med en vannflaske.

Har du ikke egen matte kan du låne på Inspira.

AVBESTILLING:
Det er 2 timers avbestillingsfrist.