Herstel Yoga
Woensdag, 24 april • 10:45 - 12:00
Joy of You, Transportweg 52, 9645 KX Veendam
Ageeth Schuringa
Beschrijving
Omdat veel mensen kampen met stress, burn-out of een chronische ziekte bied ik deze les aan. Een les ter ondersteuning en bevordering van jouw herstel. Ook voor mensen die kanker hebben of kanker hebben gehad is dit een fijne les.

Tijdens deze les ligt de focus op het kalmeren van het zenuwstelsel. Dit doen we door middel van geleide meditatie, visualisatie, ademhalingstechnieken, mindfulness en natuurlijk yoga. Je kunt het zien als een uurtje om jezelf op te laden.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat bijvoorbeeld yoga en mindfulness het stress niveau verlagen, de bloeddruk verlagen en pijn reduceren. Door meditatie komen de stofjes serotonine, dopamine en endorfine vrij. Stofjes die zorgen voor een gevoel van rust en geluk. Daarnaast gaan we aan de slag met ademtechnieken welke een rustgevend effect hebben op jouw gehele systeem.

Wat herstelyoga jou oplevert:
-sterker lichaam
-soepeler lichaam en geest
-meer connectie met je lichaam
-mildheid naar jezelf
-leren hoe je je kunt ontspannen
-leren hoe je jezelf weer rustig kunt krijgen

Aan het einde van de les is er gelegenheid om jouw inzichten en ervaringen te delen.

Na je inschrijving ontvang je van mij een intake formulier waarin ik je een aantal vragen stel zodat ik inzicht heb in jouw klachten en daarmee rekening kan houden in de les.

Jouw deelname kan je boeken door het kopen van een strippenkaart van 5 lessen ad. 75,-- Daarmee kan je 5 lessen boeken. Wil je liever eerst komen kennismaken? Koop dan een ticket voor een kennismakingsles ad. € 12,50. Daarna kan je kijken of je meerdere lessen wilt gaan volgen.
Mocht je twijfelen of vragen hebben, neem dan gerust contact met me op via mail, app of telefoon.
info@joyofyou.nl - 06-204 55 447