Yoga Nidra
Donderdag, 28 maart • 10:45 - 11:45
Femke Kroonen
Beschrijving
Deze les kent een stille afloop. Dit betekent dat er geen thee wordt geschonken na afloop van de les om de verstilling van Yoga Nidra niet te doorbreken.

Yoga nidra is erop gericht om weer rust en ontspanning in jezelf te vinden. Wekelijkse beoefening van Yoga Nidra heeft een zeer gunstig effect op algeheel herstel en bevordert je slaappatroon. Yoga Nidra is een systematische ontspanningsmeditatietechniek waarbij je op fysiek, mentaal en emotioneel vlak diepe ontspanning leert ervaren. Onderdeel van Yoga Nidra is het Sankalpa. Middels het Sankalpa kan je jouw eigen spirituele groei verdiepen. Het Sankalpa kan je helpen vorm te geven aan je persoonlijke (spirituele) groei. Eigenaresse Femke doceert Yoga Nidra al jarenlang vanuit de authentieke Satyananda methode en helpt je graag om je verder te verdiepen in de kracht van Yoga Nidra.

Review Marjon 22 maart 2021: “Ik ben een paar jaar geleden bij Karibu yoga begonnen toen het niet zo goed met me ging. Ik sliep slecht en had flink wat lichamelijke klachten. Femke heeft mij met haar yogalessen en yoga nidra als onderdeel daarvan in korte tijd van mijn klachten afgeholpen. Ik kijk nu elke week uit naar de yogales van Femke.”


Voor wie?
* Geschikt voor alle leeftijden
* Vermoeidheidsklachten
* Slaapproblemen
* Stress, Burned-out, Spanningsklachten
* Herstellende van ziekte (kanker, kankerbehandelingen, andere (chronische) ziektebeelden)
* Long Covid
* Hartproblemen, hoge bloeddruk
* Verdieping in bewustzijn, meditatie & spiritualiteit.