Yin Yoga Nidra + SoundHealing
Wachtlijst
Donderdag, 27 juni • 20:00 - 21:15
Buddingh plein 30, Studio
Jolande van der Wal
Eigenaresse Lifestyle Studio en Allround Holistisch Coach bij Lifestyle Studio te Dordrecht Centrum.
Beschrijving
Diepe ontspanning door Aroma Yin Yoga en Yoga Nidra & Sound healing

Diepe fysieke & mentale ontspanning bereik je door Yin Yoga waarbij de houdingen voor een langere periode worden vastgehouden zodat spanning op een dieper nivo worden los gelaten. We starten de les met een persoonlijke intentie voor de sessie, soms ondersteund door inspiratie kaarten, kristal of aroma olie. In het 2e gedeelte van de les starten we met Yoga Nidra; een bijzondere methode waarbij lichaam en geest (de hersenen en frequentie) verder in balans komen en we in een diepe ontspanning terecht komen waarbij het onderbewuste toegankelijk is en je beelden of boodschappen kunt ontvangen die je meer bewust maken over jezelf. we sluiten af met een Soundhealing door klankschalen e.d.

Goed bij mentale en fysieke spanning, zoals onrust, stress, slaap en spijsvertering problemen, niet lekker in je vel zitten etc. Ook werken we met positieve affirmaties om je te ondersteunen naar een leven met meer bewustzijn en vrouwelijke kracht.

Keywords : yin yoga, yoga nidra, ademhaling, stilte, ontspanning, loslaten, affirmaties, klankschalen, aroma therapie, meditatie, natuur elementen.

Algemene regels (boeken en annuleren):
- Annuleer of verzet je les voor 14.00 uur in de middag. Dan blijft je lescredit behouden en kun je hem daarna op een andere les in les inboeken
- Voor Specials en Workshops geldt een ander annuleringstermijn nl. 5 dagen ; annuleren of verzetten voor woensdag 10.00 uur voor een special op zondag. Daarna is dit niet meer mogelijk en vervalt de special - credit.
- Je hoeft geen yoga mat of deken mee te nemen naar de studio ; alles ligt al voor je klaar.
- De voorwaarden voor je aangekochte product ( membership | rittenkaart | losse les | special | workshop) staan op de website vermeld (www.lifestylestudio.info) of klik op onderstaande link.
- De studio is 10 minuten voor aanvang van de les open.