privésessie
Wachtlijst
Vrijdag, 29 maart • 11:00 - 12:00
Lieve Deraeve
Beschrijving
Lieve jij,

Heb je nood aan rust en verbinding met jezelf, maar wil je liever niet in groep les volgen?
Wil je graag een yogales met jouw gezin, beste vriend(in), ouder,…
Merk je dat voor jouw kind of tiener de stap naar een groepsles te groot is en hij of zij eerder nood heeft aan één op één contact?

Zoek je manieren om te leren omgaan met stress, burn-out, depressie, overprikkeling, gedachten die alle kanten opgaan,… Je bent niet alleen... ons zenuwstelsel wenst niets liever dan ons te beschermen en veilig te zijn. Dit heeft tot gevolg dat je kan getriggerd worden door vroegere gebeurtenissen, zonder dat je jou er altijd bewust van bent. (We gaan daar ook niet naar op zoek) Ik help je graag om manieren te leren om jouw zenuwstelstel tot rust te brengen zodat je deze ook in het dagelijkse leven kan toepassen. Ik help je gewoon even op weg zodat jij de tools in handen hebt om steeds vaker de rust in jouzelf te vinden en te voelen wat je nodig hebt.



In een privéles kan ik jou tools aanreiken om de rust te vinden en om steviger in het leven te staan wanneer het leven jou overweldigd.

Met toepassingen uit yoga, meditatie, burn-out coaching, polyvagaal theorie, somatic experience, aura soma,... we eindigen met een ontspannende eindmeditatie waarbij ik ook, indien gewenst, reiki geef.

Ik laat me altijd leiden door wat ik voel wat er op dat moment mag gedaan worden. Wanneer je met jouw partner, vriend(in), kind,... komt, zorg ik ook steeds voor een moment van verbinding onderling.

Wanneer je een sessie van 90 minuten wenst, neem je best even contact met me op.

Voel je welkom.

Liefs,