Rustige Yoga
Geannuleerd
Donderdag, 1 juni • 18:00 - 19:15
Sanne Reijers
Beschrijving
Intensiteit: matig intensief
Combinatie van Hatha Alignment Yoga en Yin Yoga.

Vaak zijn we gedurende de dag het contact met ons lichaam verloren, omdat we veel nadenken en het druk hebben. Door de drukte vergeten we stil te staan bij hoe we ons voelen. Dat is dan ook het eerste wat we zullen gaan doen tijdens de les. Ik begeleid je hierbij.

Door middel van fysieke inspannende houdingen geef je je geest iets anders te doen, waardoor het niet kan nadenken over van alles en nog wat. Je concentreert je op de houding, je voelt de houding en je ervaart dat energie begint te stromen. Verwacht hierbij aandacht voor uitlijning.

Tegen het einde van de les bouwen we steeds meer rust en kalmte in. Houdingen worden passiever en je zal merken dat de geest minder aanwezig zal zijn. Je voelt je rustiger. De eindontspanning geeft je uiteindelijk ultieme ontspanning.

Neem een WARM VEST, SOKKEN en eventueel een DEKEN mee omdat je afkoelt tijdens het beoefenen van deze vorm van yoga.

Belangrijk!
Annuleer je reservering minimaal 3 uur van te voren bij verhindering. Alle voorwaarden kun je nalezen op mijn website of op Momoyoga.

Mochten er minder dan 3 deelnemers ingeschreven staan bij de les, dan kan het zijn dat de les wordt geannuleerd. De rit krijg je dan terug, zodat je die voor een andere les kan inzetten.

Adres:
van Heemstraweg 38 (sla bij het tankstation de Klapstraat in voor de ingang)
Afferden

Er is voldoende parkeergelegenheid.