Pre- en Postnatale Yoga Flow - Janneke Lourens
Woensdag, 31 mei • 18:45 - 20:00
Sanne Reijers
Beschrijving
Intensiteit: mild tot matig intensief
Docent: Janneke Lourens

Tijdens deze les zal de nadruk liggen op het beoefenen van yoga op een ontspannen manier. Je kunt denken aan zacht strekken en licht versterken van je lichaam in combinatie met meditaties en ademhalingsoefeningen die je kalmeren.

Daarnaast zal je niet alleen diep contact maken met jezelf, maar ook met je kindje. Heerlijk genieten van het leven dat in je groeit, de bewegingen voelen die het maakt en een band creëren met dat kleine mensje in je.

Als yoga nieuw voor je is, dan is het raadzaam om te wachten tot je tweede trimester voordat je deelneemt aan een yogales, ook aan deze specifieke les. Als je al regelmatig yoga beoefende voordat je zwanger werd en je wilt dit tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap doen, overleg dan eerst met ons. Zwanger zijn is een veranderende en natuurlijke toestand van een vrouw. Het lichaam verandert elke dag, dus het is bijzonder belangrijk om te luisteren en contact te houden met je lichaam.

Ben je zojuist bevallen en wil je jouw yogabeoefening weer oppakken? Dan kan je ervoor kiezen om hier aan te sluiten om aan te sterken alvorens deel te nemen aan inspannendere yogalessen.

Dit is géén cursus zwangerschapsyoga en dit zijn géén lessen waarbij de partner meekomt en waar je perstechnieken of weeën-opvangtechnieken leert. 

Draag comfortabele kleding en neem een WARM VEST en SOKKEN mee voor de ontspanningsoefening. Neem eventueel een extra deken mee voor de eindontspanning.

Belangrijk!
Annuleer je reservering minimaal 3 uur van te voren bij verhindering. Alle voorwaarden kun je nalezen op de website of op Momoyoga.

Mochten er minder dan 5 deelnemers ingeschreven staan bij de les, dan kan het zijn dat de les wordt geannuleerd. De rit krijg je dan terug, zodat je die voor een andere les kan inzetten.

Adres:
van Heemstraweg 38 (sla bij het tankstation de Klapstraat in voor de ingang)
Afferden

Er is voldoende parkeergelegenheid.