Bekijk nu
Kracht, Zelfvertrouwen, Tevredenheid | Wortelchakra
Sanne Reijers
21 november 2022 • Duur: 40 minuten
Deze versie is met achtergrondmuziek 🎵.

Soms is zelfvertrouwen ver te zoeken. We voelen ons niet zeker van onszelf, we voelen ons rusteloos en misschien ook wiebelig (onstabiel of labiel) in het leven staan.

Misschien voel je je niet geworteld en mis je een stabiele basis in je leven, waardoor je voelt dat je zoekende bent en je je vastklampt aan dingen die je schijnzekerheid geven.

Of merk je dat je moeite hebt om een plek in de wereld in te nemen. Waai je met alle winden mee, weet je niet wat je wil, ga je over je grenzen heen en cijfer je jezelf weg. Het kan ook zijn dat je juist kei hard aan het knokken bent om gehoord en gezien te worden, maar werpt het voor jouw gevoel niet de gewenste vruchten af.

De Wortelchakra heeft alles te maken met het recht om er te zijn. Het is het fundament waarop is en wordt gebouwd. Het gaat om je veilig voelen waardoor je in je kracht staat. Vanuit die kracht durf je jouw plek in de wereld in te nemen en jezelf te zijn. Deze Yoga Nidra sessie helpt je bij het creëren van dat diepe gevoel van innerlijke veiligheid zodat je je krachtig(er), tevreden(er) en zeker(der) voelt.