Bourgondisch Yoga reteat
Vrijdag, 17 mei • 15:45 - 16:45
Pauline Little
Beschrijving
Jezelf rust gunnen is het thema van dit week-end . Niets moet alles mag.

Self-care, loslaten en opladen.Heerlijke zachte Yoga en lekkere versnaperingen maken het leven zoet dit weekend.

Door de frequentie van de Yoga zul je naar een diepere laag gaan in je lichaam en ruimte maken in je energie systeem.De yoga en healing sessies worden gegeven in een prachtige spirituele omgeving nl de Bonifatius kerk, een mooie kerk MET vloerverwarming, dus een behoorlijke vleug luxe voor ons:-).

Jullie slapen in de kloosterkamers voor 2 personen of lekker op je eigen een persoons kamer, alles kan. Er is ook een kamer waar je met een klein groepje, tot maximaal 5 personen kunt slapen.Wij verzorgen jou dit weekend niet alleen met yoga maar ook met eten.

Bourgondisch vegetarisch eten met heel veel liefde gemaakt. Bij de prijs inbegrepen zijn alle maaltijden, maar ook onbeperkt koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en fruit.Het is een ontspannen vibe, niets moet, alles mag.

De Yoga is laagdrempelig en toch zeer helend. Verwennerij op en top. je hebt geen ervaring met Yoga nodig voor dit weekend, echt iedereen kan meedoen.Klinkt toch heerlijk zeg nou zelf.

Pauline Host deze retreats vol onstpanning met veel liefde en kennis voor jullie.Mannen mogen mee, let wel alleen als je je in een set van twee aanmeld of op een eenpersoonskamer. Dus of gezellig met een vriendin of vriend of partner.