Dru Yoga Light
Wachtlijst
Dinsdag, 31 januari • 09:00 - 10:15
ARV Achilles, Concordialaan 206, 4871 ZD Etten-Leur, Grote Zaal, 1e verdieping
Elize Nagelhoud
Beschrijving
Deze zachte yogales voor mensen die het (tijdelijk) wat rustiger aan willen doen, wanneer je lichamelijke klachten hebt, vermoeid bent, een moeilijke periode achter de rug hebt of als je al wat ouder bent.

​De houdingen worden kleiner en wat lichter gehouden. We voelen wat vaker na, en de nadruk ligt op zachte ontspanning. Er worden alternatieven geboden en als je een houding niet kunt, dan doe je hem gewoon niet.

Dru Yoga is een toegankelijke frisse en dynamische vorm van yoga om je fitter, vitaler en meer in balans te voelen. Met yoga zorg je niet alleen goed voor je lijf, maar yoga brengt ook rust en ontspanning in je hoofd.

Dru Yoga vindt zijn oorsprong in Hatha yoga en wordt ook wel ‘de yoga van het hart’ genoemd. Deze vorm van yoga is stevig verankerd in de eeuwenoude yogatraditie. Dru Yoga omvat klassieke yogahoudingen (asanas), ademhalingstechnieken (pranayama), handgebaren (mudras), heldere visualisaties en krachtige reeksen van houdingen die vloeiend en toch dynamisch uitgevoerd worden. Elke les wordt afgesloten met een diepe ontspanning.

Kortom, Dru Yoga zorgt ervoor dat je flexibeler wordt, je krijgt een betere ademhaling, ontwikkelt spierkracht en je leert bovenal bewust naar je lichaam te luisteren. Hierdoor vind je de rust en ontspanning die je verdient!