Workshop Just Breathe - Tom
Dimanche, 15 mai • 10:30 - 11:30
Veldenstraat 10, Retie
Lisette Snep
Description
Ik geraakte betrokken in de wereld van ademwerk toen ik fibromyalgie had, ik was altijd vermoeid en in pijn. Dokters konden me niet helpen. Tot ik in 2014 de Wim Hof methode ontdekte en zeer snel herstelde. Ik was verbaasd hoe dat mijn leven veranderde en het inspireerde me om WHM instructeur te worden.

Ik startte mijn bedrijf Just Breathe! in 2015 en doe sindsdien workshops, retraites, bedrijfstrainingen en 1 on 1’s terwijl ik een fulltime job had en vaste nachtshiften deed.

In mijn zoektocht naar het vergaren van kennis over ademhalen ontdekte ik Stig Severinsen en in 2019 werd ik Master instructor in zijn Breatheology methode. In de herfst van 2021 had ik eindelijk de moed om mijn job op te zeggen en in hoofdberoep ademcoach /breathworker te worden.

Dit gaf ook de ruimte en de tijd om eindelijk de opleiding Oxygen Advantage te volgen. Ik had jaren geleden al gehoord van Patrick McKeown en zijn enorme kennis en “hands-on” aanpak. Nu kan ik mij met trots ook Oxygen Advantage instructor noemen.

Bij Just Breathe! draait het allemaal over het gebruik van je ademhaling om controle te krijgen over je fysieke en mentale gezondheid. Door mijn jarenlange ervaring en gevarieerde opleidingen kan ik je de meest efficiënte ademtechnieken aanleren.

Tijdens deze workshop leer hoe je je ademhaling kan gebruiken als afstandsbediening van je brein en hoe je uit je hoofd, terug in je lichaam geraakt.