Hatha Yoga met Kim
Vrijdag, 12 mei • 19:30 - 20:45
Kasteelstraat 67, Retie
Kim Nguyen
Beschrijving
Hatha Yoga is veel meer dan alleen relaxen, rekken en strekken.
Ha-Tha betekent zon en maan. De zon staat voor actie, de maan voor verinnerlijking. In Hatha yoga komen die tegengestelde energieën samen: mannelijk en vrouwelijk, positief en negatief, inspanning en ontspanning.

Tijdens de Hatha yoga les leer je:
- Ademhalingstechnieken (Pranayama)
- Houdingen (Asana’s) om het lichaam te versterken en versoepelen, zodat vastzittende spieren en bindweefsel losgemaakt wordt
- Meditatie

De lessen hebben een rustig begin, een intensiever middenstuk en eindigt met een relaxatie. Na de les voel je je lenig én krachtig!

Kim is afkomstig uit Vietnam en mama van 2 prachtige jongens, Jack en Nikolai. Van jongs af aan doet ze al yoga. In Vietnam is Yoga net als zwemmen in België.
In 2007 kwam ze naar België en is yoga verwaterd door het drukke leven en de aanpassing in deze maatschappij. Tijdens een zware periode heeft ze haar weg terug gevonden naar yoga.
Het gevoel dat mensen de schijn van geluk hoog proberen te houden motiveerde haar om Yoga Teacher te worden. Als gecertificeerde yoga teacher helpt ze anderen om tot rust te komen en de weg terug te vinden om van jezelf te leren houden.