Vinyasa Yoga OUTDOOR
Woensdag, 22 mei • 19:00 - 20:15
Kasteelstraat 101, Retie
Lisette Snep
Ik ben geboren en opgegroeid in Eindhoven in een groot en gezellig ondernemersgezin. Naast mijn carrière in de recruitment was ik altijd in beweging en lekker druk. Tot ik op een gegeven moment volledig uit balans raakte en een enorme behoefte had aan rust, ontspanning en nieuwe energie. Yoga bleek een onverwachte invulling te geven aan deze behoefte. Sinds het volgen van mijn opleiding tot Yoga Teacher in Taiwan is yoga niet meer uit mijn leven weg te denken en meer een life style geworden die ik graag deel met anderen. Als zelfstandig ondernemer heb ik nu een mooie balans gevonden tussen privé en mijn werk. Zodat ik samen met mijn man volop kan genieten van onze twee prachtige dochters.
Beschrijving
Vinyasa betekent flow. Een dynamische vorm van yoga waarbij je verschillende houdingen in een vloeiende reeks beoefent. Je bouwt kracht en flexibiliteit op en na de eindontspanning (Savasana) ben je weer helemaal tot rust gekomen.
Je kan een stapje verder zetten in het beoefenen van de Schouderstand, Hoofdstand of andere poses die je lichaam en focus zullen uitdagen.
Een dynamische les die geschikt is voor gevorderden en de gevorderde beginner ;-)