Deep Somatic Healing Experience
Wachtlijst
Zondag, 18 december • 14:00 - 17:00
Kevin Haesen
Beschrijving
Bend your Mind, free your soul.
Deze workshop kan je leven veranderen!

Meester Kevin neemt je mee doorheen een transformerende reis langs meditatie,- belevings-, ademhalings-, sensorische- en bewegingstechnieken die er op gericht zijn om je emotionele wonden te helen en in contact te komen met je diepste Zelf.

We spreken het helende vermogen dat in jou schuilt aan en gebruiken hiervoor een combinatie van krachtige eeuwenoude, maar ook evenzo krachtige hedendaagse technieken.

Het hoogtepunt van deze experience is een Transformational Breathwork Journey. Een intense ademhalingssessie die in staat is je leven te veranderen.

Kevin onderzoekt al meer dan 20 jaar de transformerende mogelijkheden die yoga, ademhalingswerk en meditatie bieden en deze workshop is een combinatie van al de beste technieken uit deze modaliteiten.

Deze workshop is intens en heeft enkele contra-indicaties:
zwangerschap, alle hartproblemen, hoge bloeddruk, aneurysma, astma, netvliesloslating, osteoporose, epilepsie of andere aanvallen, mentale ziekte, recente operaties en ingrepen.

Bij twijfel raadpleeg je Kevin best en neem je indien nodig contact op met je arts om advies in te winnen.

Zorg ervoor dat je met een lege maag kan deelnemen, dus laat ontbijten of wat vroeger lunchen is aangewezen. Zorg er ook voor dat je in aanloop naar deze sessie genoeg gedronken hebt en ga voor de start nog even naar het toilet. Je sessie moeten onderbreken voor een toiletbezoek zou jammer zijn! ;-)

Zorg voor een hoofdkussen en een oogmasker.
Yogamatjes en dekentjes zijn beschikbaar, maar eigen materiaal is altijd fijner als je dat ter beschikking hebt.