Transformational Breathwork Experience - NEW MOON NEW YOU
Zondag, 18 juni • 19:30 - 22:00
Kevin Haesen
Beschrijving
Transformational Breathwork Experience

Bend your Mind, free your soul.
Deze workshop kan je leven veranderen!

Meester Kevin neemt je mee doorheen een transformerende reis van krachtige ademhalingstechnieken om je emotionele wonden te helen en in contact te komen met je diepste Zelf.

We spreken het helende vermogen dat in jou schuilt aan en duiken in je onderbewuste om daar eens grote kuis te houden.

Kevin onderzoekt al meer dan twintig jaar de mogelijkheden van yoga, meditatie en ademhalingswerk als helende modaliteit. Deze sessie is één van de meest intense manieren om aan jezelf te werken:

Deze workshop is intens en heeft enkele contra-indicaties:
zwangerschap, alle hartproblemen, hoge bloeddruk, aneurysma, astma, netvliesloslating, osteoporose, epilepsie of andere aanvallen, mentale ziekte, recente operaties en ingrepen.

Bij twijfel raadpleeg je Kevin best en neem je indien nodig contact op met je arts om advies in te winnen.

Zorg ervoor dat je met een lege maag kan deelnemen!

Zorg voor een hoofdkussen en een oogmasker.
Yogamatjes en dekentjes zijn beschikbaar, maar eigen materiaal is altijd fijner als je dat ter beschikking hebt.

Enkele reviews van deelnemers:

“Ik heb een onbeschrijflijk transformerende ervaring mogen beleven. Nog nooit voelde ik zo’n intense lichaam geest integratie. Diep respect voor de respectvolle en krachtige manier waarop Kevin deze ervaring heeft mogelijk gemaakt en begeleid. Meteen na de workshop maar ook de dagen erna voelde ik me veel meer thuis in mijn eigen lichaam. Het heeft intens deugd gedaan.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Dank je wel Kevin!”

“Als ik het met 1 woord zou kunnen omschrijven zou ik het toch diepzielduiken durven noemen. Wauw.! Wat een beleving.! Van een heftige overgaven in de emoties tot naar de climax van DANKBAARHEID♥️ Hoe heftig was dat maar WAUW.!! Van het begin tot het einde alles maar TOP.! Bedankt Kevin voor de goede zorgen tijdens de sessie.! 🫶🏻 Bedankt om gewoon jezelf te zijn.! Tot op de volgende Breathwork sessie🙏🏻”