Cacao Ceremonie & Yin Yoga "een nieuw jaar - een nieuw begin"
Vrijdag, 20 januari • 19:00 - 21:45
Pure Essence Yoga Studio, Zen zaal
Tanja Gysbrechts
Beschrijving
Start het nieuwe jaar met een groep prachtige vrouwen en de magie van Cacao, Yin Yoga, beweging en meditatie om zo weer in contact te komen met jezelf.

Voor we van start gaan met Yin Yoga gaan we zachtjes de deur van ons hart openen om in verbinding te komen met de liefde voor onszelf die erin woont. We drinken samen 100% pure ceremoniële cacao (Bali) wat ook gekend staat om zijn zachte en toch krachtige werking om ons hart te openen. Tevens is het rijk aan mineralen en antioxidanten en kan het rust brengen in ons lichaam*. 


Dankzij de meditatie en Yin Yoga moment komen we nog meer in de verbinding met ons hart en ons lichaam en ervaren we een diepe ontspanning. Je mag helemaal thuiskomen bij jezelf, verzachten, voelen en genieten.

Gun jezelf deze magische avond vol cadeautjes voor je lichaam en geest.


Wat kun je verwachten?
CACAO, Een heerlijke balsem voor je hart en ziel.
Cacao wordt vanuit de oude culturen van de Inca’s en Maya’s in Zuid- en Midden-Amerika gezien als ‘Food of the Gods’.
Cacao staat dan ook bekend als zacht, vrouwelijk en liefdevol. Het nodigt je uit het om je hart te openen en versterkt zo het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen.
Samen drinken we deze helende drank die ons zal helpen ons lichaam te ontspannen en ons zo zal begeleiden op ons pad naar binnen toe.

Bij Yin Yoga blijven we ongeveer 3 tot 5 minuten in een zittende of liggende houding waarbij we gebruik maken van bolsters, dekentjes etc om ons lichaam alle kansen te geven zich te ontspannen.


*Wil je liever een zachte hartverwarmende thee dan kan je ook hier van genieten

De ceremonie zal ongeveer 2u15 à 2u30 duren, maar plan voldoende tijd in je agenda zodat je echt kan genieten van dit moment voor jezelf.