Maya yin coaching
Vrijdag, 27 mei • 11:00 - 12:15
Marije Heleen Haasjes
Na een aantal jaren power yoga lessen gevolgd te hebben bij diverse docenten kwam ik na mijn zwangerschap in aanraking met yin yoga. Er gebeurde zoveel in mijn lijf door deze lessen; klachten verdwenen, ik kreeg meer energie en voelde me gelukkiger. Dat inspireerde mij de yin yoga docentenopleiding module 1, 2 en 3, yin 3.3, yin en yoga props te volgen en af te ronden. Gezondheid en vitaliteit zijn voor mij belangrijke voorwaarden om mij goed te voelen. Met een goede gezondheid en vitaliteit kun je meer aan. De yin yoga zorgt ervoor dat het zelf herstellend vermogen van het lijf wordt aan gezet. Door contact te maken met je lijf en werkelijk te voelen. Wat is er nu mooier dan mensen dat in mijn lessen te laten ervaren! Ik geef les in diverse studio’s, aan professionele dansers, Jellinek kliniek als onderdeel van hulpverleningstrajecten en yin yoga aan zorg leerlingen en yin op het werk.
Beschrijving
Versta de signalen van je lichaam ! Vind antwoorden in jezelf!

Heb je fysieke klachten, loopt het in je leven vast? Onbewust maak je soms keuzes die niet in overeenstemming zijn met wie je werkelijk bent. Dat levert spanning en blokkades op in je lichaam en in je leven. Tijd voor bewustwording en verandering. Wil je weten wat je lichaam te vertellen heeft?

Samen gaan we voor verbetering! Tijdens de Maya yin coaching verken ik samen met jou de blokkades in je lichaam met yin houdingen. Deze vertaal ik voor je middels de Dreamspell Tzolkin, de spirituele kalender van de Maya’s. De kalender geeft -aan de hand van jouw geboortedatum- inzicht in jouw specifieke drijfveren, je talenten en je valkuilen. Doordat de kalender verbonden is met je lichaam verbinden we lichaam en geest. Je leert jezelf beter kennen. Zo komen we via jouw lichaam bij vragen, antwoorden en inzichten die je op weg helpen het in je lichaam en je leven weer te laten stromen. Je maakt ruimte om werkelijk jezelf te zijn en de weg te kiezen die bij jou past.

Wat gaan we doen:
- Opzoek naar persoonlijk afgestemde yin houdingen die het in jouw lichaam en leven weer kunnen laten stromen en om thuis vaker te doen.
- Je krijgt via het Maya wijsheid geboorteprofiel inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen waardoor je jezelf weer een stukje beter leert kennen.
-Je krijgt inzicht in wat je lichaam je wil vertellen en welke vraag voor jezelf daarbij hoort.
- Optioneel kan je een opname krijgen van de persoonlijk afgestemde les om thuis vaker te doen.

Kosten en de mogelijkheden:
- De eerste sessie die je afneemt duurt 75 minuten en kost 90 euro.
- Optioneel is het om de persoonlijk ontwikkelde les van 60 minuten (ontstaat uit het eerste sessie) later samen met mij online te doen (overstap naar thuis zelf doen) terwijl ik hem voor je opneem. Je kunt dan de opgenomen les thuis gebruiken om de houdingen te herhalen. De meerprijs wordt dan 65 euro. De persoonlijk opgenomen les is dan geheel voor jou.
- Eventuele vervolg sessies van 60 minuten kosten 65 euro.

Sessies vinden plaats bij: room4yoga Velp Emmastraat 33 graag voor een afspraak bellen of mailen: info@stayintouch.yoga
06-16116220

Enkele reacties:

“ Het is nu ruim een week na de Maya yin coaching en ik dacht ik laat even weten wat de uitwerking is geweest. De volgende dag was de pijn in die linker heup in elk geval zo goed als weg, dus dat vind ik vrij briljant. Ik doe nu elke avond de oefening van die halve spagaat en de vlinder en dat doet echt wonderen. Sinds onze sessie gaat de chi trouwens ineens geweldig stromen als ik die houdingen doe, dus we hebben echt wat losgemaakt en in werking gezet. Echt super!”

“Ik wilde je nog even bedanken. Nooit geweten dat ik mij hierdoor zo fijn zou gaan voelen. Ik ben je heel dankbaar voor je rust, je woorden, je enthousiasme. Het doet wat met me.”

“ Ik ben nog onder de indruk en aan het navoelen van gistermorgen. Zowel de houdingen als de info over zegel en levenspad waren raak en helend. Het helpt mij weer verder. Ken je het begrip catharsis? Nou, dat dus.”

“Ha Marije, ik wil je graag laten weten dat je Maya yin coachingsessies het afgelopen jaar heel waardevol voor me zijn geweest. Ik ben me veel bewuster geworden van mijn valkuilen en herken ze nu ook sneller. De pijn in mijn rug is stukken minder dankzij de houdingen! We zien elkaar vast in het nieuwe jaar weer!”

“Een Maya yin coachingssie van Marije is een echte aanrader. Elke sessie is anders en persoonlijk afgestemd. Heel bijzonder om via de Maya kalender je eigen pad en obstakels tegen te komen. Marije is stimulerend en begeleidt daarbij dan ook nog eens met helpende yin houdingen. Erg bijzonder en inspirerend.”

“ De sessies bij Marije gaven mij veel inzicht in mijzelf en fijne houdingen om mijn lichaam in balans te brengen. ”