Dagworkschop Voelen 75 euro
Zondag, 9 oktober • 10:30 - 16:30
Gastdocent wisselende docent
Beschrijving
Datum: zondag 9 oktober
Tijd: 10:30 tot 16:30 (mogelijk iets uitloop)

Maximaal aantal deelnemers: 7
Bijdrage: € 75,00

YOGA, MEDITATIE, CACAO, ADEMWERK en  HEALINGCIRKEL

De één noemt het leven vanuit het hart, leven vanuit gevoel of intuïtie, een ander spreekt over je innerlijke stem leren verstaan.

Makkelijk gezegd, maar hoe leer je rust te ervaren in je hoofd en lichaam?

Hoe leer je weer contact te maken met jezelf en leren luisteren naar wat je lijf je wil vertellen?

Door fysiek bezig te zijn met je lichaam in het hier en nu, wordt je hoofd (weer) stil en komt er ruimte om (weer) te voelen en kun je ook de stilte ervaren in je zelf. Door de stilte te ervaren kun je ook weer contact maken met wie je in wezen bent.

WAT KUN JE VAN DE DAG VERWACHTEN? 

•(Hatha) Yoga; op een liefdevolle manier word je begeleid om stil te worden in jezelf en de energie weer te laten stromen. Geschikt voor beginners en gevorderden.

•Meditatie/Visualisatie (Nidra Yoga); door een begeleide meditatie word je meegenomen naar jouw binnenwereld, waarin je op een dieper niveau contact kan maken met jezelf.

•Cacao-ceremonie; cacao is een plantmedicijn dat bekend staat als hartopener, waardoor je een diepere verbinding met je jezelf kunt maken, waarna je ook een diepere verbinding met anderen kunt voelen.

•Ademwerk; alles begint bij de adem die altijd in het hier en nu is. Door een andere manier van ademen kunnen blokkades in het fysieke, emotionele en mentale lichaam loskomen, waardoor de energie weer kan stromen. We maken gebruik van de verbonden ademhaling, gecombineerd met de Wim Hof methode.

•Healing cirkel; na het ademen wordt de groep in een energieveld gezet van liefde en rust met behulp van energiewerk, klankschalen en andere instrumenten.

•Uitgebreide (late) lunch; vegetarisch en liefdevol bereid waarin we samen kunnen verbinden en delen.

Verlang jij er ook naar meer te voelen en contact te maken met jezelf?

Stuur dan een mail of whatsapp-berichtje:
info@plumecasa.nl / 06-37174612

We hopen je te ontmoeten!

liefs Dries en Daniëlle