Pranic Shiatsu therapie door Chris
Ponedeljek, 23 januar • 11:00 - 12:00
Chris Schindeler
Zo'n 20 jaar geleden opende ik in Amsterdam een centrum van waaruit ik lessen in Oosterse Krijgskunst combineerde met mijn Shiatsu praktijk. Omdat ik in het lesrooster ruimte over had, vroeg ik een vriendin lessen yoga op te zetten, zonder zelf te weten wat yoga eigenlijk inhield. Ik besloot lessen te volgen om meer te leren erover en was direct gegrepen door de diepgang! Ik legde mij toe op de Ashtanga Yoga en besloot jaren later in India een docentenopleiding Hatha Yoga te volgen bij Yoga Gita. Mijn kennis over de Oosterse Geneeskunde en Krijgskunsten vindt men tegenwoordig terug in mijn lessen; Ten Chi Yoga bijvoorbeeld is de les waarin ik Yoga en Taijiquan combineer Daarnaast ben ik actief als therapeut Shiatsu en Pranic Healing, Breathwork fascilitator, tantra trainer en binnenkort relatiecoach! Lessen: Ten Chi Yoga, Yin Yang Yoga, Hatha Yoga
Opis
Pranic Shiatsu combineert 2 geweldige methoden: Pranic Healing en Shiatsu.

De behandeling bestaat deels uit het balanceren van de Levensenergie die door de Nadi’s/Meridianan stroomt door middel van druk met de handen, en het schoonmaken en vitaliseren van dezelfde energie die deels buiten het lichaam en in de Chakra’s te vinden is.

Er wordt gestart met een intake gesprek, waarna een diagnose wordt gemaakt aan de hand van de polsdiagnose en een scan van het energielichaam. De behandeling vindt plaats op een massagetafel of futon en wordt over de kleding heen gegeven.

Dit, tezamen met de klachten en het verhaal van de client, geeft een heel goede start om gericht te werken aan vitaliteit, gezondheid en een stressvrij lichaam en leven.

De kosten voor een sessie van 60 minuten zijn €90.

Email: info@pranaki.com
Tel: 0613678410