ENERGETISCHE MASSAGES EN/OF MAGNETISEREN
Vrijdag, 15 oktober • 12:00 - 16:00
gastdocent/ inval
Beschrijving
ENERGETISCHE MASSAGES EN/OF MAGNETISERENNaast magnetiseren worden er nu ook energetische massages gegeven bij Nieuwetijdslab.


Wat zijn energetische massages?

Massage is een van de oudste vormen van heling. Het werkt op de hele mens met al zijn aspecten. Lichaam, ziel en geest worden letterlijk aangeraakt. Massage is een holistische vorm van genezing en helpt ziel en lichaam weer met elkaar in harmonie te brengen. Tijdens een energetische massage wordt naast het fysieke lichaam ook het energetisch lichaam gemasseerd.

Hoe?

Tijdens een energetische massage wordt de lichaamshuid gemasseerd en raakt het energetisch lichaam losser van het fysieke lichaam. Blokkades en spanningen kunnen dan makkelijker wegvloeien. Door mijn handen op bepaalde plekken te laten rusten kun je uitgenodigd worden om naar die plek te gaan en daar te ‘ademen’. Zo ontstaat er een opening naar de mogelijkheid tot doorstroming van energie.

Tijdens een behandeling vindt er meer plaats dan huidcontact alleen: er komt een dieper contact tot stand tussen therapeut en cliënt. Tijdens de massage is er sprake van magnetisch instralen, overdracht van energie en zelfs overdracht van bewustzijn.

Wat voel je?

Tijdens de behandeling kun je één of meer van de volgende signalen voelen: warmte of koude, weerstand of grenzeloos, circulatie of stagnatie, aantrekken of afstoten en pulsering of verstarring.

Na één enkele massagebehandeling zul je enkele dagen de hernieuwde energie en ontspanning ervaren. Pas na een paar behandelingen zul je de energie ervaren die gelijk is aan je geboorte-energie.

Welke energetische massages worden bij Nieuwetijdslab gegeven?algemene rustgevende massage en geboortemassagealgemene rustgevende massage en buikmassage (oerfunctie van buikspieren terugbrengen)algemene rustgevende massage en buik-, rug-, nek en schouderscombinatie van energetische massage en magnetiserenIndien gewenst kunnen we na de sessie in een  aanvullende coach-gesprek dieper ingaan op de achterliggende oorzaak van lichamelijke en psychische klachten. Het is belangrijk om de oorzaak van je klachten aan te pakken. Gebeurt dit niet, dan zal je lichaamsenergie na een tijdje weer in disbalans raken.Kosten:Een energetische massagebehandeling kost € 50 (45 min- 1 uur). Vermeld bij de eerste behandeling aan dat je via de site van Room4Yoga komt. Je betaalt dan € 40,00 i.p.v. € 50,00.


Aanmelden via: info@nieuwetijdslab.nl

Voor meer info over magnetiseren: https://nieuwetijdslab.nl/behandelingen-nieuwetijdslab/

Desirée van Wijk