🔥 High intensity pilates • Strengthen & Sculpt
Vrijdag, 29 maart • 09:30 - 10:00
Leeuwarderstraatweg 54, Savannah
SAV Health Boutique
Beschrijving
In onze "Dynamic - Master Your Body" lessen willen we je helpen je lichaam te beheersen. Ontdek het plezier van fysieke inspanning terwijl je deelneemt aan dynamische workouts zoals krachttraining, pilates en infrarood training (TMF).

High-Intensity Pilates:
Onze High-Intensity Pilates lessen zijn speciaal ontworpen om je lichaam naar een hoger niveau te tillen. We integreren moderne technieken en maken gebruik van gewichten, weerstand en de Reformers om je conditie te verbeteren, kracht op te bouwen en je spieren te vormen als nooit tevoren. In deze les komt het moderne en eigentijdse samen met de traditionele Pilates-principes voor een unieke en intense ervaring.

Het gebruik van Reformers voegt een extra dimensie toe aan onze High-Intensity Pilates lessen. Deze veelzijdige apparaten bieden weerstand en helpen je bij het bereiken van diepe spieractivatie. Onze deskundige instructeurs begeleiden je bij elke beweging en zorgen voor een veilige en effectieve training.

Naast het opbouwen van kracht en conditie, richten we ons op het vormgeven van je lichaam en het tonen van je spieren. Onze oefeningen zijn gericht op het versterken van de kern, het verstevigen van de armen, benen en billen, en het verbeteren van de algehele lichaamsvorm.

Strengthen and sculpt:
In onze "Strength and Sculpt" Pilates lessen concentreren we ons op oefeningen die gericht zijn op het activeren van de Fast twitch spiervezels, ook bekend als Type II spiervezels. Deze spiervezels zijn verantwoordelijk voor krachtige en explosieve bewegingen, zoals snelle samentrekkingen van de spieren. Door het aanspreken van de Fast twitch spiervezels, bevorderen we de groei en versterking van de spieren. Deze lessen helpen je bij het opbouwen van spiermassa en het vormgeven van je lichaam voor een strakker en sculptuurachtig uiterlijk.

Additionals:
Infrarood, beat driven & private