Aerial Yoga • Relax Thai
Wachtlijst
Maandag, 25 maart • 18:30 - 19:30
Leeuwarderstraatweg 54, Chelsea
SAV Health Boutique
Beschrijving
Onze "Bliss - Master Your Mind" yogalessen zijn ontworpen om je te helpen innerlijke rust te cultiveren. Kom tot rust en ontdek de schoonheid van innerlijke balans met yoga, yin yoga, restorative, yoga nidra en meditatie. Hier kun je de dagelijkse hectiek achter je laten, even een rustpunt om connectie te maken met je gevoelsleven. Vertraag en wordt meester van je geest terwijl je hart symbolisch beweegt.

De Aerial Yoga les is een les yoga waarbij je gebruik maakt van doeken die hangen aan het plafond. Het doek dient ter ondersteuning tijdens de les. Zo helpt het doek je bijvoorbeeld verder in een houding te komen, kan het doek er voor zorgen dat een houding makkelijk wordt of juist moeilijker. Ook kun je leren hoe het doek voor je gaat werken, dan wordt het doek als het ware je fysiotherapeut!

Bij aerial yoga heb je eerst even de tijd nodig om te ontdekken hoe het doek werkt. Wanneer je dit eenmaal onder de knie hebt dan vinden wij aerial yoga één van de meest effectieve yoga soorten. Vooral bij rug en bekkenklachten kan deze les erg veel bijdragen. Aerial yoga kan daardoor veel bijdragen aan (herstellen van) lichamelijke klachten. Ook als de klacht niet meer te herstellen is kan aerial yoga veel verlichting bieden.