🔥 Classic Pilates • Tighten and Tone
Wachtlijst
Woensdag, 27 maart • 19:40 - 20:25
Leeuwarderstraatweg 54, Chelsea
SAV Health Boutique
Beschrijving
In onze "Dynamic - Master Your Body" lessen willen we je helpen je lichaam te beheersen. Ontdek het plezier van fysieke inspanning terwijl je deelneemt aan dynamische workouts zoals krachttraining, pilates en infrarood training (TMF).

Welkom bij onze Classic Pilates lessen - Onze Classic Pilates lessen bieden een diepgaande ervaring waarbij we ons richten op de klassieke technieken ontwikkeld door Joseph Pilates zelf. Bij ons ligt de nadruk op het versterken van je kern, het verbeteren van je flexibiliteit en het bevorderen van een gezonde houding, allemaal met een zorgvuldige focus op de juiste techniek. Word de meester van je eigen lichaam en voel hoe je hart letterlijk beweegt tijdens deze sessies.

Tijdens onze "Tighten and Tone" pilates lessen stimuleren we vooral de Slow twitch spiervezels, ook wel bekend als Type I spiervezels. Deze spiervezels zijn verantwoordelijk voor langdurige en uithoudingsgerichte activiteiten. Deze lessen helpen bij het versterken en vormgeven van de spieren, wat resulteert in een strakker en getoner uiterlijk.

Tijdens onze lessen maken we gebruik van gevarieerde oefeningen om je spieren effectief te versterken en te vormen. We richten ons niet alleen op grote spiergroepen, maar ook op dieperliggende spieren om een algehele toning te bevorderen.

De voordelen op een rij:
Kracht en toning
Toename van uithoudingsvermogen
Verbeterde spierdefinitie
Minder belasting op gewrichten