Modern Yin Yoga • Deep Relax
Wachtlijst
Maandag, 22 april • 20:25 - 21:20
Leeuwarderstraatweg 54, Chelsea
SAV Health Boutique
Beschrijving
Onze "Bliss - Master Your Mind" yogalessen zijn ontworpen om je te helpen innerlijke rust te cultiveren. Kom tot rust en ontdek de schoonheid van innerlijke balans met yoga, yin yoga, restorative, yoga nidra en meditatie. Hier kun je de dagelijkse hectiek achter je laten, even een rustpunt om connectie te maken met je gevoelsleven. Vertraag en wordt meester van je geest terwijl je hart symbolisch beweegt.

Dit is een les waar traditionele yin samenkomt met innovatieve toevoegingen zoals het gebruik van aerial doeken, massageballen en andere props. Deze unieke benadering van yin yoga combineert diepere ontspanning met therapeutische elementen, waardoor de les een mix wordt van yin en aerial yoga met een focus op herstel en welzijn, vergelijkbaar met fysiotherapie en oefentherapie.

In deze les wordt snel ruimte gecreëerd in gewrichten en bindweefsel, waardoor het lichaam zich opent voor diepe ontspanning.

Het doel is om verbinding te maken tussen lichaam en geest en bewustzijn hierin te creëren. Zodat er meer rust en ruimte wordt ervaren, zowel fysiek als emotioneel.