CACAO CEREMONIE by LAURA
Wachtlijst
Zaterdag, 21 januari • 13:30 - 16:30
Nadya Zondervan
Beschrijving
Zo tof!! Laura Neefjes van Chillen & Kamille komt eind januari ’23 naar de studio om een prachtige Cacao Ceremonie voor jullie te verzorgen! Er is plek voor max 10 personen, dus dat betekent niet te lang wachten met boeken.

Treat yourself to a whole new experience.

CACAO CEREMONIE
Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Dit eeuwenoude ritueel, afkomstig uit Midden en Zuid-Amerika, wordt gezien als de ultieme hartopener en brengt een hele bups voordelen met zich mee. Cacao. 100 % puur, krachtig, gezond en liefdevol. Een prachtige plant. Gezond omdat er goede vetten in zitten. Gezond omdat er magnesium in zit. Gezond omdat het je in verbinding brengt met je hart.
 
Cacao werkt grondend, verwarmend, en activerend op een zachte manier. Het opent je creativiteit, je stem en je authentieke expressie. Alle hulpstoffen die erin zitten, magnesium, theobromine, en verschillende antioxidanten zorgen voor een krachtige verbinding met jezelf en lichaam.

In een cacao ceremonie komt de werking van de cacao helemaal tot haar recht. Inzichten en innerlijke processen van een ceremonie kunnen een helende werking hebben op je zelfbeeld, carrière en relaties. In een serene setting drinken we samen een sterke kop ceremoniële cacao. De ceremonie wordt begeleid met muziek en samenzang. Ook is er ruimte om te delen èn luisteren.

Om jouw voorraad levensenergie op te laden
Om verbinding te maken met jouw creativiteit
Om te bewegen naar een liefdevoller zelfbeeld
Om te stappen in een wereld waar ons hart centraal staat

INDIEN VOLGEBOEKT
Wil jij hier graag bij zijn, maar blijkt het volgeboekt? Dan kan ik jouw naam noteren mocht er eventueel een plekje vrijkomen. Stuur mij in dat geval een mail met jouw naam en telefoonnummer.

Een ceremonie beleven is bijzonder en waardevol.
Het geeft Inzicht. Inspiratie. Steun. en Kracht.

LET OP: aangepaste annuleringsvoorwaarden =>
Annuleren t/m 21 december 2022 = 100% refund (cash back)*
Annuleren van 22 december 2022 t/m 05 januari 2023 = 50% refund (in lestegoed)**
Annuleren vanaf 05 januari 2023 = geen refund (een vervanger laten deelnemen mag).

Voor alle vormen van refunding geldt dat de deelnemer >>binnen een een maand na annuleren<< zèlf contact opneemt met de studio voor een verzoek tot refund (een refund gaat niet automatisch). Daarna is een refund niet meer mogelijk en wordt dit beschouwd als een donatie aan de studio en de gemaakte kosten/misgelopen inkomsten.

*Bij een 100% refund cash back wordt €5 administratie/-bankkosten in rekening gebracht.
** Bij refund in de vorm van lestegoed is het alleen mogelijk een strippenkaart te kopen waarop het aankoopbedrag van de Special op in mindering wordt gebracht. Eventuele restbedragen worden niet gecrediteerd.

Met het kopen van een ticket, ben je automatisch akkoord gegaan met deze aangepaste annuleringsvoorwaarden.