Yang flow yoga
annullata
Lunedì, 23 maggio • 19:00 - 20:15
Nadya Zondervan
Descrizione
Actief. Dynamisch. Energiek.

In deze dynamische flowlessen met elementen uit Vinyasa Flow Yoga, Power Yoga en Asthanga Yoga, volgen de verschillende houdingen elkaar vloeiend op. We noemen dat een flow. Bewegen in een flow is bewegen op de ademhaling. Dit heeft een meditatief effect en draagt bij aan een betere focus. De dynamiek zorgt voor activatie van de bloedcirculatie, verbranding en geeft jou een energiek en voldaan gevoel. Deze les draagt bij aan een betere conditie en een sterker lichaam. De yoga docent begeleidt jou door de creatieve houdingen en geeft opties voor de verschillende niveaus en intensiteiten waardoor deze les voor alle niveaus geschikt is. Remember, there is always Childspose, een moment om te rusten op de mat en opnieuw te verbinden met jouw ademhaling.

Laat je uitdagen door deze fysieke les waarbij je je grenzen goed leert bewaken.

Geef eventuele blessures voor de les door aan de yogadocent. De yogadocent kan je dan goed begeleiden en alternatieven bieden tijdens de les. Luister altijd naar de signalen van je lichaam.

TENSLOTTE: Kom fris naar de les en gebruik bij voorkeur geurloze deodorant, liever geen parfum of andere geuren. Wees je bewust dat parfum of sterk geparfumeerde deodorant belemmerend kan zijn voor een diepe ademhaling van jouw mede yogi's en de docent.
Onze dank is groot ;-)