ASHTANGA HALF PRIMARY (reeks)
Zaterdag, 3 februari • 09:00 - 10:35
Kruisstraat,3, Boom, tweede verdieping
Nathalie M.
Oprichtster & zaakvoerder SimplYoga Een ervaren Ashtanga yoga beoefenaar die zich liet inspireren door haar reizen in Azië. In Rishikesh, Noord India verdiepte ze zich in de Hindoeïstische filosofie waar ze ook haar eerste yoga teacher diploma behaalde. Tot op vandaag blijft ze zich bijscholen als Yoga docent in binnen en buitenland. Ze deelt haar passie met iedereen die net als zij wil werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam en op zoek is naar ontspanning, rust en evenwicht in deze drukke Westerse maatschappij.
Beschrijving
Dankzij deze les leer je de grenzen van je eigen lichaam beter kennen en verleg je ze ook stap voor stap. Wij zijn ervan overtuigd dat Ashtanga een Yoga stijl is die iedereen kan beoefenen, maar die wel goed moet onderhouden worden en dat vraagt discipline.
Daarom werken we hier met een opbouwende reeks met één vaste groep. Enkel op deze manier heb je de garantie om te groeien in je Ashtanga practice. Voel jij je geroepen om jouw weekend positief in te zetten en wil je jezelf fysiek en mentaal beter voelen? Schrijf je dan snel in voor deze reeks.