Yin/restorative yoga met zang door Ganga Ma
Zaterdag, 23 januari • 15:00 - 16:30
Broekstraat 2, Hummelo, yogastudio
Petra Boomsma
Beschrijving
Een bijzondere les yin yoga, met een vleugje restorative yoga, die muzikaal begeleid wordt door Ganga Ma die tijdens de yin houdingen prachtige mantra's zingt. Zij begeleidt zichzelf hierbij op gitaar. In een veilige, rustige sfeer nodigen we je uit te ontspannen en te 'zijn' in het moment en je over te geven aan de prachtige muziek en yoga. Een helende reis waarbij hart en ziel op diepere lagen worden aangeraakt en energie in stroming wordt gebracht. Een moment helemaal voor jezelf. Om los te laten, te genieten en weer bij jezelf uit te komen. Na afloop van de les kun je rustig bijkomen.

Ganga verblijft een deel van het jaar in India waar zij o.a. kirtan deelt en zingt voorafgaande, tijdens of na afloop van satsangs in Rishikesh. Ze heeft gezongen in tempels, ashrams, kerken en retreats op verschillende plekken in de wereld en is tevens yogadocent. Voor een indruk van haar mooie stem en muziek kun je naar www.soulfulsilence.com/music gaan.

Wat is yin yoga? Yin yoga is een vorm van yoga die zich richt op onze pezen, gewrichten en bindweefsel en stimuleert je flexibiliteit en de energiedoorstroming in de meridianen. Je doet hierbij zittende en liggende houdingen die je 3 tot 5 minuten aanhoudt. Doordat je volledig tot stilstand komt, is yin yoga een mooie tegenhanger van ons vaak drukke dagelijkse leven.

Restorative yoga wordt ook wel diepe ontspannings- of herstellende yoga genoemd. Ondersteund door dekens en kussens wordt de relaxatierespons opgewekt en het deel van je zenuwstelsel gestimuleerd dat zich bezig houdt met onze lichamelijke rust- en herstelprocessen.

I.v.m. corona:
- graag thuis je handen wassen en bij binnenkomst je handen ontsmetten
- twee dekens en een kussen meenemen (heb je een eigen matje, dan heeft dat de voorkeur, anders ligt er een studiomat voor je klaar).

De yogaruimte is 20 minuten vantevoren toegankelijk. De matjes komen op 1,5m van elkaar te liggen in de ruimte. Er doen maximaal 13 personen mee.

Bij het boeken van deze les ben je akkoord met de algemene voorwaarden (te lezen onder je accountinformatie). Je kunt je tot 2 weken vantevoren afmelden om je geld terug te krijgen. Daarna is restitutie niet meer mogelijk, maar kun je wel iemand anders in je plaats laten deelnemen. Bij een lockdown krijg je zowiezo je geld terug.

Nb: het is niet mogelijk om je met meerdere personen op 1 account aan te melden voor deze les. Elke deelnemer dient zich via een eigen account, (welke relatief snel en eenvoudig aan te maken is) in te schrijven voor de les. Check ook vantevoren of je naast de betaling daadwerkelijk de les geboekt hebt. Je vindt dit terug in je accountoverzicht.