Online Stream | Yin fusion 9:30 by Annemijn
Online
Vrijdag, 21 juni • 09:30 - 10:30
/ Online .
Beschrijving
Yin fusion by Annemijn |

Een les waarin het contact maken met je lichaam centraal staat. Vanuit zachtheid en vertraging. Je zenuwstelsel kalmeren via je ademhaling en beweging, of juist via de stilte van je lichaam. Voelend wat aanwezig is in het moment.
Het zetten van een intentie, meditatie, een inspiratie kaartje trekken, muziek/zang en verbinding met elkaar kunnen ook onderdeel zijn van de les.

Annemijn
Annemijn is 35 jaar en mama van dochter Roos van 6. Annemijn werkt als yogadocent, lichaamsgericht coach, Belly2Belly facilitator en geeft workshops in lichaamswerk en verbinding. Ze heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling, om steeds dichter bij haar eigen essentie komen, haar eigen pad volgen en vanuit daar haar lichtje te laten schijnen. Dit doet zij via lichaamswerk, expressie via het lichaam en de stem en het volgen van trainingen en retreats in groepsvelden (o.a. Embodied Intimacy, HeartIQ, The Field Facilitator Training). In de verbinding met anderen in een groep kunnen we zoveel leren van elkaar.
Verder houdt Annemijn van actief bezig zijn, zo kun je haar in de zomer op het beachvolleybal veld vinden. Sporten en het bewegen van haar lichaam helpt haar om zich energiek te voelen, haar lichaam beter te voelen en zo beter te kunnen luisteren naar de signalen. Iets anders waar zij van oplaadt is de natuur en tijd en ruimte vrij maken voor zelfzorg (bijv. even niets moeten, sauna, buiten in het gras liggen, mediteren, fijne boeken lezen). Ze houdt ervan om te zingen, muziek te maken en verschillende instrumenten te bespelen (o.a. harmonium, ukulele, drum). En samen zijn met vrienden, waarbij in openheid en kwetsbaarheid en kracht kan worden gedeeld kan zij ook erg waarderen.

Je ontvangt 30minuten voorafgaand aan de online les de link en code voor de stream via zoom. Heb je al een zoom account? Maak deze dan gratis aan via www.zoom.us

Via onderstaande link vind je 3 Spotify playlists zodat je fijne muziek hebt https://www.livewithflow.nl/online-yoga-lessen-volgen/

De stream kan je 15 minuten voor aanvang van de les openen.

https://us02web.zoom.us/j/3682008322?pwd=dnBLTUQ0V1RBaXpEQXd5ZXQ2MTA0Zz09

Meeting ID: 368 200 8322
Wachtwoord: 33345